< Tilbake til oversikten

Soyamel

#1

Tone-G sa for siden:

Jeg kjøpte soya mel idag, det er 20 g karbohydrater pr 100 g. Jeg lager noen lapper nå, å har 3 ss soyamel i røren. Jeg ble litt usikker på om det er karbovennlig mel. Er det noen som har erfaring med det?

Det kostet 13 kr for en pose med 250 g..


#2

Tuppen sa for siden:

synes det var litt for høyt jeg.. bruker soya protein ....


#3

Tone-G sa for siden:

Ja, det virker litt høyt, men jeg kan umulig ha bruklt mer enn 10 g soyamel i røra, å det er jo bare 2 karbohydrater..

Jeg må nok vurdere å bytte melet.. :)


#4

Tuppen sa for siden:

tror det er best at du bytter det ut ja ;) 1 ss vanlig mel veier hvertfall ca 9-10g... fort gjort dette...


#5

Impulsiw sa for siden:

Det soyamelet jeg kjøpte på helsekosten var det bare 3 karber i 100 gram :)


#6

Tuppen sa for siden:

virker hvertfall myye bedre :D


#7

luringen sa for siden:

du kan bruke litt, men det smaker og lukter py...prottispulver bedre...


#8

Stupedama sa for siden:

Samme her, Impulsiw. Det var da rart at det skulle være sånn forskjell? Har du forresten brukt det til noe? Jeg har ikke. Lurer på hvordan det reagerer i feks vaffelrøra, i forhold til JBK

#9

Impulsiw sa for siden:

Det har jeg prøvd. Vaflene blir tettere og tykkere.. Med mye vanlijesukker, smør og kardemomme smaker det digg :sikle:

Lenge siden jeg har hatt vafler nå da. Prøver å slutte ;) Men det er jo forskjell på en gang i blandt og annen hver dag da...

Jeg har brukt det i BRØD blandt annet. Det blir godt... du finner oppskrift på brødlinken.. anbefales :D


#10

Stupedama sa for siden:

Nais! Spiser nemlig omelettvafler nå :) De er gode, men må nesten spises med skje!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.