< Tilbake til oversikten

Ostegratinert Taco-form

#1

Nakkinekki sa for siden:

Igår hadde vi dette til middag, og alle likte det t.o.m. ungene!!!

1/2 kg karbonadedeig eller kjøttdeig av svin/kylling
1 hakket løk
1/2-1 boks hakkede tomater
1 pose tacokrydder
1-2 dl kremfløte
100g revet gulost

Salat:
agurk i biter
tomat i biter
kinakål

Dressing:
lett rømme

Stek opp kjøttdeigen først.
Ha oppi den hakkede løken og stek litt til.
Tilsett tacokrydderet og bland.
Ha oppi hakkede tomater og bland.
Ta så panna/gryta av plata og ha i fløten. Bland godt.
Smør en ildfast form og hell blandingen i.( alt dette gjorde jeg kvelden før og satte i kjøleskapet)
Riv osten og ha over. Sett i ovn på ca. 200 grader i 20 min. (dette gjorde jeg rett før jeg hentet barna i barnehagen og maten var klar når vi kom hjem)

Dette kommer vi til å ha isteden for lasagn!!!
Super godt!


#2

HIS sa for siden:

Det hørtes godt ut, kommer til å lage det en dag snart!

Hege


#3

Søster sa for siden:

Hvaslags tacokrydder bruker du? Fra glass eller sånn pose fra diverse tacoserier? Tenker på hva som er greiest i forhold til karboh. innhold :)


#4

Nakkinekki sa for siden:

Foreløpig bruker jeg den fra Santa Maria, men jeg har tenkt å lage med egne krydder...har bare ikke fått tak i koriander og chilipulver enda.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.