Nakkinekki sa for siden:
Igår hadde vi dette til middag, og alle likte det t.o.m. ungene!!!
1/2 kg karbonadedeig eller kjøttdeig av svin/kylling
1 hakket løk
1/2-1 boks hakkede tomater
1 pose tacokrydder
1-2 dl kremfløte
100g revet gulost
Salat:
agurk i biter
tomat i biter
kinakål
Dressing:
lett rømme
Stek opp kjøttdeigen først.
Ha oppi den hakkede løken og stek litt til.
Tilsett tacokrydderet og bland.
Ha oppi hakkede tomater og bland.
Ta så panna/gryta av plata og ha i fløten. Bland godt.
Smør en ildfast form og hell blandingen i.( alt dette gjorde jeg kvelden før og satte i kjøleskapet)
Riv osten og ha over. Sett i ovn på ca. 200 grader i 20 min. (dette gjorde jeg rett før jeg hentet barna i barnehagen og maten var klar når vi kom hjem)
Dette kommer vi til å ha isteden for lasagn!!!
Super godt!