< Tilbake til oversikten

Lunken brieterte med blandede nøtter

#1

Sivensvans sa for siden:

Oppskriften er hentet fra kokeboken "GI-oppskrifter - for folk i farta"
[font=Comic Sans MS][/font]
Til 10 personer:
[font=Comic Sans MS][/font]
Denne er like god som vakker! Server den på et buffetbord, som drinksnacks, på et ostefat etter maten....eller spis den alene en lørdags kveld:D
[font=Comic Sans MS][/font]
1 hel mellomstor brie
50 g hver av mandler, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, cashewnøtter (Velg naturelle nøtter for å unngå salt og transfett)
50 g tørkede tranbær (kan også bruke tørkede fiken eller aprikoser)
2 ss flytende honning
[font=Comic Sans MS][/font]
Sett stekeovnen på 200 grader. Legg brien på et stekebrett. Dryss over alle nøttene og de tørkede bærene. Ringle over flytende honning.
[font=Comic Sans MS][/font]
Sett brien i ovnen i 7-8 minutter.
[font=Comic Sans MS][/font]
Mmm...!


#2

Karbodamen sa for siden:

Åh....DEN har jeg lyst å lage...
MEN må ha alt som foregår på kjøkkenet inn med teskje....;
Skal mandlene og nøttene hakkes eller...? :o


#3

Sivensvans sa for siden:

Beklager skikkkkkkkelig sent svar - men, bedre sent enn aldri, eller?:o
[color=darkslateblue][/color]
Ja, man hakker nøttene;)


#4

AntoniaM sa for siden:

Hmm - høres deilig ut! Honning er vel litt fy-fy, men her er det jo svært små mengder.

Apropos: Fikk portvingele servert til ost på lørdag og det var bare nydelig. Noen som veit om det går ann å lage det selv med akseptabel søtning eller om det finnes noe tilsvarende som duger? Lavkarbo marmelade, kanskje?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.