< Tilbake til oversikten

Bacon med sukker?

#1

raptor sa for siden:

Kjøpte to pakker med bacon hos coop prix, og så var det sukker(!) i de. Rett i søpla med de!! Hvorfor i h....e har de SUKKER i bacon?:mad::mad::mad::mad:


#2

Gracella sa for siden:

Det der har jeg også ergret meg over!:realmad:

Tror det er for at baconet skal bli brunere i pannen - i tillegg til at det skal smake "bedre":nei:


#3

indi sa for siden:

sukker og salt er for at ting skal holde seg lenger... trodde jeg jaffal! tullete!


#4

raptor sa for siden:

Fersk sideflesk er kanskje et bedre alternativ til bacon,da??


#5

Gracella sa for siden:

Salt, ja - men ikke sukker.
Så et program der de viste hvor mye salt de har i mange ferdigprodukter for å bl.a kamuflere at råvarene ikke er av de beste. Deretter tilsettes sukker for at vi skal klare å spise det - og i tillegg synes at det er godt! :cool:


#6

Nike sa for siden:

Sukker er jo et konserveringsmiddel.. De putter det i alt mulig ja. Og kaller produktet "naturell". Det er i beste fall villedende markedsføring.


#7

smilefjes sa for siden:

Jeg hadde en sånn opplevelse med grillribbe for noen uker siden :-((( Sukker der også.

Det er helt tragisk at de tilsetter sukker i alt mulig rart - de fleste (men ikke de fleste her inne da...) har null peil på hvor mye skjult sukker de får i seg :mad:


#8

Nike sa for siden:

Det verste er at de kamulferer det - svært mange lever i den villfarelse at kun dersom det står "sukker" er det sukker i. Men kjært barn har mange navn...Og det spekuleres det i når innholdsfortegnelsene skal skrives.:mad:


#9

smilefjes sa for siden:

Jepp. Jeg sjekker alltid karbohydratene. Og med mindre det står på hva som er feks sukkeralkoholer og kostfiber, så teller jeg hele greia som karber...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.