< Tilbake til oversikten

Hva skjer om man stadig sprekker på ketose?

#1

annabanana sa for siden:

jeg startet 29/3 og har vell sprukket 3 ganger.. da har jeg spist feil 2 dager i slengen.. men jeg kaver meg stadig tilbake i ketose. vil liksom ikke gi opp dette!

hva kan skje dersom jeg fortsetter å sprekke?
det er litt slit og komme i ketose igjen. og vekta blir jo stående stille de ukene jeg har sprukket..


#2

luringen sa for siden:

tja..ingen ketose ingen effekt? Men det stemmer jo ikke alltid det helelr. Mange går jo ned selv om de ikke er i ketose i det hele tatt. MEN, det er vel ikke ok for systemet å bli hersja med..:-)


#3

Distrea sa for siden:

Jeg tenker med ett at kanskje ketogen kost ikke er noe for deg?
3 ganger på 6 uker er ganske mye... Men du har jo gått ned nesten 10 kilo?... men det er kanskje noe fra før du startet på ketolyse også?

Kanskje du vil trives bedre på mer karber, mer ala Fedon?

Jeg tror ikke det er noe poeng å drive på med ett kosthold man ikke trives med, får til eller kan leve med videre.

håper du finner ut av det :ja:


#4

søt uten sukker sa for siden:

Noen ganger er det jo også sånn at det ikke finnes noen kostholds filosofier som passer heeelt.. Slik som meg f.eks.. finner ingen som jeg kan drikke noe alkohol, hverken lavkarbo øl eller vin på uten å stå stille i vekt... har nemlig nå prøvd i 4 uker...:eek:) 2 lavkarbo øl på meg så er vekten stille den uka også..Og jeg som er så fryktelig glad i øl:hylgrine:Jobber hardt med å kutte de ut...Likevel er dette et kosthold som passer meg aller aller best.. Men ser at jeg er mega sensitiv for sprekk.. av alle slag. Går opp i vekt med en gang.. Kanksje raskere på denne type kosthold enn noen annen kur jeg har prøvd før...


#5

annabanana sa for siden:

ja, jeg har gått ned 2 av kg på grete roede. så det passa ihvertfall ikke. resten er på ketose :)

hmm hmm.. det er det som er så rart, jeg liker denne kosten kjempe godt!! fatter ikke hvorfor jeg er sprekker og styr og stell.. det er vell mer når jeg ikke har råd til all denne gode ketosematen, at det blir litt stusselig, og lett å sprekke..

nei, nå klarte jeg til og med å holde meg på 17 mai! hvis jeg sprekker en gang til får jeg heller se meg om etter noe anna.

Håper jeg får en god ketose alikavell, og går ned denne gangen! hvis ikke blir jeg sur på meg selv som har ødelagt alt :(

jeg har tenkt litt på fedon, men innbiller meg at det er så vanskelig. prøvde å lese ei sånn fedon kokebok for mange år siden, skjønnte ikke bæra


#6

Distrea sa for siden:

Da har du jo kjempe god virkning av ketosen, 7 kilo på såpass kort tid og til og med med flere sprekker :D

Har faktisk hørt om folk som har god virkning av karbedager innimellom... så hvem veit, kanskje du er en av de heldige:)

Pass på å ha koteletter og egg feks... det er jo ikke så dyrt?
Kjøp skinkebokser når det er på tibud... kjempe greit å ha.

skal krysse fingre for deg jeg detta fikser du


#7

Marita sa for siden:

Jeg bruker mindre penger på mat nå enn før jeg begynte på ketolyse, men det handler jo om å handle smart, planlegge for flere dager om gangen osv..
F.eks denne uka er det tilbud på ica maxi her jeg bor på kyllingkjøttdeig til 26kr for 400gram.. da kjøper jeg inn MASSE, deler opp i porsjonsstørrelser og fryser ned. Samme gjør jeg med alt annet kjøtt :D Hva egg og rømme og slikt angår, er jo det ting som uansett finnes i et kosthold, så sånne utgifter må man bare regne med! Ost kjøper jeg også på tilbud, norvegia sin store 1kgs eller noe er stadig vekk på tilbud rundt omkring!

Hvis du planlegger maten litt mer, så kanskje du føler den er mindre stusselig? Du har jo gått ned mye på den tiden du har holdt på, og det bør jo kunne være en ekstra motivasjon? Jeg får søtsug i perioder, men da spiser jeg en sjokolade uten sukker.. behovet er tilfredsstilt, og jeg er enda i ketose! Tror det er litt hva du gjør det til selv, men ketolyse er jo forferdelig enkelt å følge egentlig :ja:

Lykke til :heia:


#8

Amica sa for siden:

Er kyllingdkjøttdeig bedre en annen? Om ikke har Rema frosne til 19 kr for 400 gram :)

Men jeg er enig, jeg har spist enormt ensidig før, og derfor har det ikke vært dyrt. Nå derimot kjøper vi jo smør, bacon, cottage cheeze, seter rømme, fløte, ost - maaasse ost osv.. Det blir veldig dyrt..

Men, synes nå egentlig det er verdt det. Har jo ikke lyst på søtt! Jeg er den eneste av mine kollegaer som ikke er sulten til lunsj :lol: Ingenting er mer ødeleggende på humøret og gå med blodsukkersvingninger og sulthetsfølelse :o


#9

Marita sa for siden:

Jeg synes kyllingkjøttdeig er bedre - blir så mye mer "behagelig" mett av det enn av rødt kjøtt.. sikkert en smakssak, da.. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.