< Tilbake til oversikten

Sideflesk

#1

matvraket sa for siden:

jeg har 1kilo sideflesk av svin i frysern som jeg kjøpte til jul.. trodde det var det sammen som bacon, men der tok jeg jammen feil... :rolleyes:
noen som har noen ideer til hva jeg kan bruke det til??
er jo for ille å kaste mat syns jeg..
Mvh Matvraket


#2

Megvel sa for siden:

Salt, pepper, steke i panne på sterk varme, egg til, sure agurker eller rødbete, nammi.


#3

Distrea sa for siden:

lettsaltet sideflesk? :sikle:

flesk i duppe.... namme
stek gode skiver med salt og pepper, lag hvit saus av stekesky, litt vann, fløte, salt og pepper. Tykne det til med litt JBKM

server med lavkarbopoteta (blomkål),,, eller hva du måtte ønske :p


#4

SivPiv sa for siden:

:sikle:flesk og duppe:sikle:


#5

Distrea sa for siden:

:sikle: JA... sant!


#6

matvraket sa for siden:

takk!! for supre forslag :suss:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.