Denne så kjempegod ut !! Er kopiert, skrevet ut og skal prøves. Tusen takk !! :D
Men i.h.t. Matvaretabellen inneholder Matfløte (22%) 3.8 gram karbo pr 100 gram. 2 dl er vel ca 200 gram - dvs. 7.6 karber. Så da er det mer enn 2 karber sausen...... Hvis vi bruker kremfløte isteden (som har 2.9 karbo pr 100 gram) blir karboinnholdet 5.8 for 2 dl. Kremfløten har 140 flere kalorier enn matfløten pr 100 gram, så det spørs hva en foretrekker. Lite saus blir det uansett om man er på induksjon.
Kremosten inneholder 3 karber pr 100 gram. 1/2 boks blir 62.5 gram - 1.875 karb. Ville ha regnet 2 karb for sikkerhets skyld, spesielt under induksjonen.
Sausen inneholder altså totalt ca. 5 karber pr 100 gram(1 dl) med matfløte og ca 4 karber med kremfløte.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.