< Tilbake til oversikten

Satayspyd på grillen

#1

Solskinn sa for siden:

4 pers.

800 g renskåret svinekjøtt i strimler
4 ss soyasaus
1 ts revet, fersk ingefær, evt. 0,5 ts tørket
1 ts malt koriander
1 ss sitronsaft
2 ss sesamfrø
1. Træ de tynne strimlene av svinekjøtt på et spyd som et trekkspill

2. Bland sammen soyasaus, ingefær, koriander og sitronsaft. Pensle spydene med blandingen og la det trekke en stund før de grilling.

3. Like før grilling, drysser du på sesamfrø. Grilles ca. 2 minutter på hver side.

Oppskriften kommer fra Dagbladet www.dagbladet.no/magasinet/2008/05/14/535175.html

og bilde:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.