3 egg, ca 1 ss kanel, 1-2 ss glutenfrie havregryn, 1 ss sesamfrø (for kalsium, om du tåler melk, så er det godt å bruke cottage chese eller creme fraishe oppi, det gjør jeg når jeg lager til ungene), og en gulrot. Dette kjører jeg i kjøkkenmaskinen sammen med litt fett (jeg har olivenolje til meg) og så steker jeg i olivenolje med litt smør til meg, eller i smør til ungene.
Du kan kjøre mandler i kjøkkenmaskinen til det blir melete og bruke det, du kan bruke glutenfri havre, eller du kan bruke diverse proteintilskudd.
I brød, så må du nok bruke endel egg og proteintilskudd sammen med feks. glutenfri havre og linfrø og solsikkefrø og feks nøtter.
Mandler har jo mer proteiner enn havre har (tror det er ca 40%), men, det kommer jo an på hvilken kostholdsfilosofi du skal følge og hvor strengt. Om du lager et brød med egg og proteinmel og litt havre, så blir ikke det store mengden karber i to tynne skiver.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.