< Tilbake til oversikten

Enids panacotta (italiensk fløtedessert)

#1

Enid sa for siden:

Perfekt som dessert til 17. mai - lett å lage og kjeeempegod!

10 dl fløte kokes opp, med frøene fra 1 vaniljestang (kan godt slenge hele vaniljestangen oppi også) og 10-15 dråper vaniljessens.
Ta kjelen av platen og tilsett 2 ss Splenda når det er kokt opp, og rør godt mens du tilsetter 8 ss gelatinpulver rørt ut i et halv glass vann.

Sil ned i en serveringsbolle eller porsjonsformer, la stå natten over i kjøleskapet. Servér med bær.

Kan også lages med sitronessens og raspet sitronskall, eller med hakket sjokolade, og sikkert mye annet spennende også ;)


#2

Hyper sa for siden:

Nammeeee!!!

Kan skrive under på at denne er suuupergod!!!

Jeg skal lage med karamell til 17.mai..
PRØVE iallefall;)


#3

nettih sa for siden:

oj !! får vann i munnen jeg.....


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.