Jeg fikk boken "slank med Ketolysekuren" i går og har lest og lest. Det jeg savner er en oversikt over hvor mye fett man skal spise daglig og om det er noen beregning av denne? Jeg spør sikkert dumt men men.
Det står jo i boken at det er viktig å spise fett når man går på kuren.
Jeg har gått på Grete Roede og har blitt vant til fett-fattige produkter, så må nesten få en pekepinn om at jeg får i meg nok fett...
Hei.
La meg først si at jeg ikke har lest boken til Ketolysekuren, og at jeg sånn sett ikke er kvalifisert for å svare på vegne av den. Jeg har imidlertid vært regelmessig gjest på dette utmerkede forum i over ett år, og har selv gått ned over 20 kilo i perioden. Jeg tillater meg derfor å svare på generell basis. Svaret mitt er at så lenge du holder deg lavt mht. antall karbohydrater du spiser per dag, så spiller det absolutt ingen rolle hvor mange gram fett du propper i deg. Hvor mange karber du bør ligge på står sikkert i ketolyseboken, men på generell basis pleier det å være mellom 20 til 70 gram karber per dag. Jeg synes derfor du heller skal konsentrere deg om å få i deg fett i fra gode kilder, og også sørge for å få i deg nok av det. Noen viktige prinsipper er at man spiser når man er sulten, og at man får i seg tilstrekkelig fett fra gode kilder. Selv benytter jeg mye smør (ikke margarin), ost, fløte og svinefett. Det fungerer fint for meg, men det finnes naturligvis andre alternativer også.
Uten at dette på noen måte er særlig vitenskapelig, så vil jeg anta at du, siden du lurer, får i deg for lite fett. Nå kan du lage alle de fete sausene som ikke inngår i GR-kostholdet... ;)
Kjenner meg igjen her.. sitter og svelger bacon med blandede følelser. :lol:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.