< Tilbake til oversikten

Hvordan bør den første Skaldeman-uka være ?

#1

Bathory sa for siden:

Jeg skal nå sette i gang, men er usikker på hvor jeg skal begynne og hva jeg skal spise.

Hvordan var din første uke med skaldemans dietten ? :)


#2

Veggpryd sa for siden:

Hei, en ny en på Skaldeman! :spent: - Velkommen! :klem:

Går ut fra at du har bok, eller får den snart. :) Hvis du skal ned mye, er det viktig å være streng den første tiden. Ikke ta "bare en sjokoladbit" eller "bare en liten kake".

Frokost kan være egg & bacon (så mye du vil), eller omelett med bacon, skinke, salami, eller noe annet godt. En liten fløteskvett i omeletten er godt.

Lunsj kan være medisterkaker (fakirbiff) med meierismør og ost, baconburgere, koteletter eller annet fett kjøtt. Middagsrester kanskje?

Middag er også noe fett kjøtt. Tilbehør kan være kokt blomkål, brokkoli eller rosenkål - med masse smør. Eller BB-mos (blomkål og brokkoli most med smør og en fløteskvett).

Vil du ha noe på kvelden, kan du ta bacongull med rømmedip. Ikke kjøp ferdig dip-blanding, men ha i krydder selv. Jeg bruker Tandori-krydder jeg kjøper på Rema 1000 (står i krydderhylla).

Eller hvis du vil ha noe som ikke er salt på kvelden, kan kose deg med "litt" :lol: Creme Cherie (kirsebær ost) og litt nøtter. Valnøtter og paranøtter er fetest.

Det viktigste den første tiden er at du spiser deg mett - så du ikke går og er småsulten frem til neste måltid. Det hindrer vektreduksjonen å spise mellom måltidene, men hvis du passer på å ikke tenke Grete Rode (små-porsjoner-og-være-sulten-hele-tiden :spisesnak:D) . Så lenge du får i deg godt med fet mat, trenger du ikke være redd for å overspise (for det klarer man ikke med så mye fett i maten).

Ønsker deg masse lykke til! Håper vi får høre om fremgangen din! :)


#3

Bathory sa for siden:

høres fantastiks ut :D tusent takk!!!, har komt godt i gang, er streng, men mistenker at jeg ikke får nok fett. Er det noe som er genialt som fettkilde ?:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.