< Tilbake til oversikten

Atkins Eggesalat

#1

Marianne sa for siden:

Denne er fra Atkins sine sider, og kan vel brukes under introduksjons-dietten? ;) marianne
[font=Arial][/font]
Basic Egg Salad and Egg Salad Plus

[font=Arial][/font]

If theres anything most people have in the house, its the ingredients for egg salad. Here, the basic recipe, plus add-ins.

[size=3][/size]

Basic Egg Salad:

8 hardboiled eggs

118 ml mayonnaise

1 tablespoon Dijon mustard

1/2 teaspoon salt

1/4 teaspoon pepper

30 grams finely chopped celery (optional)

-OR- "Egg Salad Plus"

1 teaspoon chopped chipotle chilies in adobo

2 tablespoons chopped fresh chives or green onions

1 small carrot, grated (not for induction dieters)

2 tablespoons chopped green or black olives

1 tablespoon chopped sun-dried tomatoes

1/2 tablespoon chopped fresh dill (or 1 teaspoon dried dill)

1 tablespoon nonpareil capers, drained

[url="http://atkins.com/food/recipes/all/Basic_Egg_Salad_and_Egg_Salad_Plus.html?metric="][/url]us

[size=3][/size]

1. Chop eggs roughly, or push them through the large-holed side of a four sided box grater.

2. In a large mixing bowl, mix eggs with mayonnaise, mustard, salt, and pepper into with a wooden spoon.

3. Stir in chopped celery, if using.


#2

Nille sa for siden:

Ja, basis salaten her kan brukes under induksjonen også. Har laget den jeg, og den er kjempegod :sikle:Egg Salad Plus.....hm.....den smakte rart. Ikke vondt, men ikke så godt at jeg lager den igjen :o

Kopierer tråden over til induksjon også jeg. Det står jo klart merket at nr. 2 ikke passer så.... :D


#3

Photobscura sa for siden:

Denne er jo nesten helt lik min improviserte frokost-eggesalat. Men jeg varierer den litt. Tar litt av min tillatte daglige dose rømme/creme fraiche i f.eks. Og så kan jeg også variere med å ha litt tunfisk oppi. Karri er også smashing som krydder i denne salaten. Og purreløk i stedet for selleri, det er en mild og god løk å ha i! Og litt gressløk kanskje.
Denne kan man variere innenfor "lovlige" områder i det uendelige! Nam nam:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.