< Tilbake til oversikten

Atkins Eggesalat

#1

Marianne sa for siden:

[color=black][/color]
Denne er fra Atkins sine sider
[size=3][/size]
[color=#cc3300][/color]
Basic Egg Salad and Egg Salad Plus
[color=#666666][/color]

[color=#666666][/color]

If theres anything most people have in the house, its the ingredients for egg salad. Here, the basic recipe, plus add-ins.

[color=#666666][/color]

Basic Egg Salad:

8 hardboiled eggs

118 ml mayonnaise

1 tablespoon Dijon mustard

1/2 teaspoon salt

1/4 teaspoon pepper

30 grams finely chopped celery (optional)

[color=#666666][/color]

-OR- "Egg Salad Plus"

1 teaspoon chopped chipotle chilies in adobo

2 tablespoons chopped fresh chives or green onions

1 small carrot, grated (not for induction dieters)

2 tablespoons chopped green or black olives

1 tablespoon chopped sun-dried tomatoes

1/2 tablespoon chopped fresh dill (or 1 teaspoon dried dill)

1 tablespoon nonpareil capers, drained

us

[color=#666666][/color]

[color=#666666][/color]

1. Chop eggs roughly, or push them through the large-holed side of a four sided box grater.

2. In a large mixing bowl, mix eggs with mayonnaise, mustard, salt, and pepper into with a wooden spoon.

3. Stir in chopped celery, if using.


#2

Nille sa for siden:

Ja, basis salaten her kan brukes under induksjonen også. Har laget den jeg, og den er kjempegod :sikle:Egg Salad Plus.....hm.....den smakte rart. Ikke vondt, men ikke så godt at jeg lager den igjen :o

Kopierer tråden over til induksjon også jeg. Det står jo klart merket at nr. 2 ikke passer så.... :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.