< Tilbake til oversikten

Karbonaderull

#1

Gunhild sa for siden:

Denne er kjempegod..... og med lite karbohydrater i tillegg så må det jo bli en fulltreffer...hehe ;)

Karbonaderull

500 gram karbonadedeig (evt kjøttdeig for de som heller vil det)
1 pk Tine kremost (Jeg bruker enten m/hv.løk eller pepper)
1 egg
Salt, pepper og annet krydder dere ønsker.
Finhakk gjerne 1/2 rødløk også.....

Bland dette sammen og spre det (i et rektangel) utover et fuktet bakepapir. (i ca 1 - 1,5 cm tykkelse)

Lag eggehakk av 4 egg, litt kremfløte, salt, pepper og masse gressløk.

Fordel den ferdig stekte eggehakken langs midten av kjøttdeig rektangelet.
Brett sidene over og klem skjøten sammen.

Legg på aliminiumsfolie i en langpanne/ildfast form.

Stek på 220 - 225 grader i ca 1/2 time.

avkjøles i pannen og skjæres i gode skiver.

Serveres kald som pålegg, middag, ved siden av salat eller bare spise helt alene. Godt er det uansett.... NaM NaM... :D


#2

Lisbeth sa for siden:

Hørtes spennende ut..det må prøves :D


#3

Gunhild sa for siden:

Ja, det burde du altså...hehe:)

Den blir faktisk enda bedre om man steker den litt i stekepannen først... da får man en bedre stekeskorpe.... Men det er litt vanskelig for den er for det første litt stor for ( i allefall min) stekepanne og det er vanskelig å snu den uten at den går i stykker.....

Men altså... den blir veldig bra med bare å steke i stekovnen også altså.... :D


#4

blåbær sa for siden:

Egghakk? Hva er det? Mener du da eggerøre? (Har litt tungt for det ...)


#5

Gunhild sa for siden:

Hehe... Jeppers.... Eggehakk/eggerøre...
Kjært barn har mange navn veit du... ;)


#6

Gerd sa for siden:

Dette skal prøves :ja:


#7

Impulsiw sa for siden:

Smakt enda Gerd? ;) DU er jo så rask på labben...rene kaninen.. :lol:


#8

Gerd sa for siden:

Jepp, her er den stekt og prøvesmakt :ja: Og det vart gødt :sikle:
Ble litt endringer pga manglende ingredienser.... ;)
[i][/i]
Skal ha dette til middag i dag :D


#9

bibi sa for siden:

Den må jeg jamen prøve!!!

:ja:

Takk for fin oppskrift!


#10

Dilla sa for siden:

Herregud, dette hørtes jammen godt ut :D


#11

quebec sa for siden:

hvor mange sneier blir dette? og karbsinnholdet, er det noen som har regna det ut :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.