Denne er kjempegod..... og med lite karbohydrater i tillegg så må det jo bli en fulltreffer...hehe ;)
Karbonaderull
500 gram karbonadedeig (evt kjøttdeig for de som heller vil det)
1 pk Tine kremost (Jeg bruker enten m/hv.løk eller pepper)
1 egg
Salt, pepper og annet krydder dere ønsker.
Finhakk gjerne 1/2 rødløk også.....
Bland dette sammen og spre det (i et rektangel) utover et fuktet bakepapir. (i ca 1 - 1,5 cm tykkelse)
Lag eggehakk av 4 egg, litt kremfløte, salt, pepper og masse gressløk.
Fordel den ferdig stekte eggehakken langs midten av kjøttdeig rektangelet.
Brett sidene over og klem skjøten sammen.
Legg på aliminiumsfolie i en langpanne/ildfast form.
Stek på 220 - 225 grader i ca 1/2 time.
avkjøles i pannen og skjæres i gode skiver.
Serveres kald som pålegg, middag, ved siden av salat eller bare spise helt alene. Godt er det uansett.... NaM NaM... :D
Den blir faktisk enda bedre om man steker den litt i stekepannen først... da får man en bedre stekeskorpe.... Men det er litt vanskelig for den er for det første litt stor for ( i allefall min) stekepanne og det er vanskelig å snu den uten at den går i stykker.....
Men altså... den blir veldig bra med bare å steke i stekovnen også altså.... :D
Jepp, her er den stekt og prøvesmakt :ja: Og det vart gødt :sikle: Ble litt endringer pga manglende ingredienser.... ;)
[i][/i] Skal ha dette til middag i dag :D
hvor mange sneier blir dette? og karbsinnholdet, er det noen som har regna det ut :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.