Var hos legen i dag ang en lei hoste jeg aldri blir kvitt og han ville sette meg på antibiotika før prøveresultatene var tilbake. Lurer på om det er særlig smart i forhold til Atkins induksjon som jeg hadde planer om å starte på denne uken. Er også redd for å få candida, som også kan hemme vektnedgang. Noen som vet noe om dette. har foreløpig valgt å ikke ta ut resepten, men avvente prøveresultatene. Er ikke tilhenger av å pøse på med antibiotika i tide og utide..
Har også kjøpt Atkins nye slankerevulusjon, 2004, men det står ikke hvilken am utgave den er oversett fra. Har jo fått med meg her at den norske utgaven ikke står høyt i kurs,m men klarer bare ikke lese dette stoffet på engelsk.. Det er alt for mange ord jeg nesten sliter med på norsk, og på engelsk ville jeg bare rotet meg bort i mine egne tanker..Lurer derfor på om denne er like ille som den utgaven som er fra 2001 - hvis jeg husker rett fra tidligere innlegg.
Og så over til proteinpulver. har tenkt å kjøpe noe for å bruke i div oppskrifter jeg har funnet her inne, men er usikker på hva jeg skal satse på. Det koster jo litt da, og penger er ikke akk det jeg har for mye av for tiden, og vil derfor ikke kjøpe katta i sekken. Er det noen som har tips om et bra proteinpulver m lavt karboinnhold?
Hmmm... Vet ikke helt hva som skjedde her.. :confused:
Mange rare ting midt i teksten. men håper noen orker å lese det allikevel og komme med en tilbakemelding. Veldig usikker når det gjelder proteinpulveret. Hva er mye karber i et proteinpulver?:veitikke:
Boka du snakker om (den norske) er en oversettelse fra 1991, om jeg ikke husker feil, og den mangler ganske mye essensielt. Jeg forstår dog problemet ditt, jeg anser meg selv som rimelig sterk i engelsk, men har slitt litt med "bibelen" min selv. Problemet er som sagt at den er mangelfull, den mangler blant annet vedvarendestigen, som er kjempeviktig!
Men, det er en del av den nye engelske boka fra 2001, som dessverre ikke foreligger på norsk, som er oversatt og lagt ut her på kostholdsfilosofidelen av forumet, under Atkins.
Så om du bruker den som et supplement, og forumet ellers, så skulle det gå bra :)
Det er ikke så farlig med det proteinpulveret på induksjonen, spis ren mat!
(Alt som er tillatt på induksjon står også på nevnte del av forumet). Tell karbene, og hold deg til rene matvarer, så fikser du dette kjempefint!
Nå vet jeg ikke hva du skal ta pennicilin for, så det er vanskelig å si om du skal ta dem eller la være, men om jeg får utskrevet antibiotika for f.eks luftveisproblemer, så takker jeg legen pent, men tar dem aldri ut. Jeg har superrestitusjon nå som jeg spiser lavkarbo :)
Takk for svar. Får evt kjøpe den am utgaven i tillegg.
Har hatt en hoste veldig lenge, sikkert 2 md, så har tatt en slimprøve fra laaaangt bak i nesa samt en blodprøve, så vil vente med antibiotika til svarene på de foreligger.
Den norske utgaven er et særdeles dårlig og fantasifullt oversatt sammenrask basert på 1992 og 1999 utgaven av originalen. (Celina er som kjent mest opptatt av å tjene penger ikke å utgi korrekt info, da ville hun ha bedt Patagruel rette opp feilene som har blitt påpekt opptil flere ganger i mail og brev). Den inneholder masse feil og mangler som sagt en del, men bruk gjerne sidene her som supplement:
Vedvarendestigen - tilbakeføring av matvarerDen korrekte og beste utgaven av Atkins er original engelsk utgave, den han skrev om rett før han døde. Det er utgaven fra 2002, nytt opplag 2003.
Det er veldig mye "smak og behag" når det gjelder proteinpulver. Men les denne artikkelen og ta frem pdf-filen helt nederst i artikkelen, så får du gode tips. Karbo innholdet bør ligge på max +/- 3 karber pr 100 gram.
[font=Comic Sans MS][/font] www.matoghelse.no/proteinpulver-ikke-bare-for-kroppsbyggere.311420-48945.html
Nille har mer stell på tallene enn meg, ser jeg :D Men du får mye ut av de engelske bøkene selv om du ikke har så lett for engelsken, om du supplerer med forumet, og som meg har the Oxford Dictionary for hånden :)
Jeg brukte ikke proteinpulver i starten, men kjøpte etterhvert ketolyse sitt, det tar ikke så stor plass i matskapet og er til en overkommelig pris. Kjøpte det på Meny.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.