< Tilbake til oversikten

Eggesalat

#1

Marianne sa for siden:

Eggesalat

2 hardkokte egg
1/4 reven løk
sennep (1/2 ts.)
majones
salt
pepper
[color=darkslateblue][/color]
Moses
[color=darkslateblue][/color]
Tenkte at noen var lei av de tradisjonelle egge-måltidene sine...
[color=darkslateblue][/color]
Takk igjen til min venninne Iris, forresten
[color=darkslateblue][/color]
Smask :o marianne


#2

Nille sa for siden:

Nam nam - kopierer denne over til induksjons tråden da den passer der også !!


#3

Diva sa for siden:

I eggesalat syns jeg det er kjempegodt å blande i litt sur-agurk, skinkebiter og purreløk. :)


#4

gunnhildMP sa for siden:

:) Jeppers! Ekte amerikansk eggsalat det! I oppskrifta fra fostermoren min i USA skal det dessverre være med noen maiskorn også...men,men...hun er fra sørstatene og i ekte southern cooking skal det tydeligvis ALLTID være med mais i en eller annen form... fyttigrøss sier vi da...vi får droppe den da....:)


#5

mofe sa for siden:

Du mener syltet agurk? For det inneholder sukker... :o


#6

dingpot sa for siden:

Moren min lager sine egne syltede agurker. Hun høvler tynneskiver med ostehøvel og lager lake av eddik+vann og natreen og legger agurkskivene oppi der. Smaker ganske godt faktisk! Gjør susen på hjemmelaga lavkarbo burger (uten brød seff!) ihvertfall! :)


#7

mofe sa for siden:

Du har ikke lyst til å legge denne ut på oppskrifter? :)


#8

Amica sa for siden:

Hvor mye majones skal det være..? Hilsen en som ikke har laget eggesalat før, og som ikke er noen mester kokk på kjøkkenet :rodme:


#9

Marianne sa for siden:

Hakk eggene og løken og bland i litt majones og se om du synes det holder. Det skal jo ikke være så mye mer majones enn egg, for da kan det bare bli kvalmt. Du må nok smake deg fram...


#10

*Tulla* sa for siden:

Skal det være vanlig majones eller lett-majones?


#11

Tidligere bruker sa for siden:

Sånn egentlig så er jo ikke vi lavkarbo-folk noe fan av lettprodukter. Bedre med vanlig faktisk. Men i akkurat dette tilfellet med eggesalat, så har vi (familien) prøvd oss fram til den konklusjonen at lett-majones egner seg best.


#12

Amica sa for siden:

Hvor mye karboer er det i majones da..? :p


#13

Nille sa for siden:

Ekte majones har 2.5 karber pr 100 gram
Lettmajones har 5.1 karber pr 100 gram

Spiser du lavkarbo burde du bruke vanlig majones........:)


#14

Amica sa for siden:

Ja, okei..Er jo ikke så ille da. Så kresen som JEG er vil min eggesalat bli av Egg, Majones og kanskje noe krydder :rodme: Så, det blir jo ikke så ille karbe innhold..Hvor mye veier en "normal" posjon på brødskiva? Har jo såå lyst på eggesalat..sukk :o


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.