< Tilbake til oversikten

Fløte og holdbarhet, rask hjelp ønskes

#1

Budeia sa for siden:

Er forkjøla, og har noe rusten lukte og smakssans.
Laget omelett til frokost, med fløte i. Av en eller annen grunn lukta jeg på fløten, og synes kanskje den luktet litt annerledes enn den pleier. Men pleier jeg egentlig å lukte på fløte? Nei.:rolleyes:
Den går ikke ut før 5 Mai. Nå har jeg laga meg en liten slamp dessert med krem, og smakte på kremen før jeg tok i søtstoff. Litt usikker på om den smaker annerledes enn vanlig også jeg.
Kan man bli sjuk av å bruke fløte som begynner å bli sur, hvis det er tilfellet her? Burde vel merka det om den var FOR dårlig? (håper jeg..)
ser tvilende på dessertbollen


#2

nellie sa for siden:

Tror du bare blir litt dårlig i magen din..


#3

Budeia sa for siden:

Nettopp det jeg gjerne vil unngå...;)


#4

nellie sa for siden:

Da hadde jeg heller droppa desserten..


#5

Belseblubb sa for siden:

Hvis fløten begynner å bli dårlig, blir den gjerne veeelig klumpete og ekkel. Var den ikke det, og med en så god margin på datoen, tror jeg du trygt kan bruke den. :)

Blir gjerne litt para når man først har kommet inn på tanken..:eek:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.