1 blomkål
1 brokkoli
1 rødløk
1 vanlig løk
Ha gjerne i litt gressløk hvis du har, vårløk er også fint
litt stangselleri (et par tre pinner)
8 cherrytomater delt i to hvis ønskelig
1,5 poser ekte majones
1 beger lettrømme
1/2 beger seterrømme
1 ts salt
1 ts pepper/sitronpepper
1,5 ts sennep
kok brokkoli og blomkål mørt. Finhakk løk, skjær stangselleri i biter, bland alt sammen med majones, rømme og krydder. Hell vannet av grønnsakene, avkjøl og rist vannet godt ut av grønnsakene. Ha det i blandingen. Tilsett cherrytomater hvis du liker det. Avkjøl 1-2 timer før servering.. Bon apetit :D
Lettrømme pga det blir bedre på smak. MEN det går jo an å bruke seterrømme og sitrondråper tror jeg... Har ikke prøvd det men det må jo gå hvis en ikke vil bruke lettrømme..
OG det er digg folkens :sikle: Hele bollen gikk neste i går og vi var 4 stykker. Resten tok poden til lunsj :D
Tyrkisk yoghourt kan sikkert brukes?? Den er syrlig og har nok færre karber enn lettrømme.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.