Karbosara sa for siden:
100g smør/margarin - brunes i en stor kjele
4 kyllingfileter - krydres med seltin og pepper og stekes på middels varme i ca 10 minutter - taes ut og avkjøles litt
1 purre - kuttes i ca 1,5cm store biter
2 vårløk - kuttes i ca 1,5cm store biter
1/2 rødløk - kuttes i ca 1,5cm store biter
1-2 hvitløksfedd eller
1ts ferdigmoset fra glass
Grønnsakene stekes så i det samme smøret som kyllingen ble stekt i ca 3 minutter.
Strimle kyllingen med gaffel så den blir "revet" opp. Legge tilbake i kjelen og tilsett 5 dl vann og 1 1/2 buljingterning (kylling eller okse)
Kokes på middels varme i 5 min.
Tilsett 2ts Johannesbrødkjernemel i 1 boks kremfløte og pisk litt med stavmixer så det blir godt blandet. Tilsett dette, la det koke opp og koke med lokk på svak varme i 10 minutter.
Ønskes grønnsakene "freshere", kan de taes ut etter bruning og tilsettes samtidig med kremfløten, men da kan det hende at suppen får en litt annerledes smak enn hvis de følger med hele veien.
Hele suppa er på ca 12 gk...vil si det er mat til fire personer...kanskje...