De er som chips i konsistens... Veldig sprø og tynne.
Vil du ha noe sog du kan legge pålegg på så foreslår jeg at du tar kavli eller tine ferdig skpret smelteost og slenger på bakepapir i mikron til de popper opp og blir sprø. Kjempegodt alternativ til knekkebrød.
Hva slags grønnsaker kan man ha på, og skal de være stekte før de legges oppå? Og hva slags kjøtt kan man bruke? Bør kjøttet være stekt før papadumsen settes i ovnen?..
Om det skal være i ovnen i ti minutter, så bør du vel steke kjøttet først, ja. Ellers lager man disse som man lager vanlig pizza. Papadums fra innvandrerbutikk har mye mindre karber. Det er omtrent bare linser og egg.
Takk for oppskrift, denne var helt super! Har allerede blitt en slager i heimen :D
Tar bare 5 min å lage hvis man bruker Terina pizzafyll med bare 3 karber per 100 gr. Drysset over pizzafyllet ost og oreagano, før jeg stekte den i ca 5 min. Nam!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.