< Tilbake til oversikten

Eggestang

#1

pillan sa for siden:

Blir av og til veeeldig lei av å lage omelett så da bruker jeg å lage eggestang:)

Oppskriften er :

6 egg
fløte
salt og pepper.
ca 2 dl Revet ost

Skinke( bacon, kylling eller hva du liker..)
løk og eventuellt sopp.

1.stek skinke(eller hva du liker)
løk og sopp.
Legg det nederst i ei brødform (1-1 1/2 l form.?

  1. strø litt revet ost over blandingen.

  2. pisk ett egg om gangen med en dæsj fløte(for hvert egg)
    ha salt og pepper i.
    Tøm så egge blandingen i brød formen (Bruker å sile blandingen). HUSK BAKE PAPIR I FORMEN!

Stek den nederst i stekovnene på 200 gr i ca 20 minutter.

Dette er også veldig godt kaldt og passer godt til lunsj/kvelds og smaker sååå godt med salat og dressing om man vil:)
Bruker lage dressing av seter rømme og ei tsk knust chilli:)


#2

Elanessë sa for siden:

Oi mmm, tusen takk for oppskrift..!


#3

pillan sa for siden:

Værsegod!!! Den er veldig god:) og man ka ha det meste i den:)


#4

Max sa for siden:

Har tenkt på å lage slik selv!

Men det heter da vel eggestand, ikke eggestang?


#5

pillan sa for siden:

Kan hende det:) Har fått den av mamma og hun kaller den eggestang;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.