hvordan gjør dere det med mat da? Har jobbet natt i 4 mnd nå og har merket at vekta har krøpet oppover.
jeg har nå gått igang med maks 25 karber pr.dag etter å ha lest boka til thor foseid. hvordan gjør dere det. føler det er litt greiere med natt 2 og tre på en måte for da er det jo bare å forskyve maten iom at en søv på dagtid.
noen tips?? hvis det er noe som skjønner hva jeg mener da?:)
Jeg drev å kjørte taxi annenhver helg på natt før. Fredagene var jeg først på vanlig jobb og så kjørte jeg taxi resten av natten. Det jeg gjorde var å spise vanlig på dagen, men middag litt senere. Resten av kvelden/natten spiste jeg for det meste osteruller (ost med pålegg inni) eller noe annet i den duren. Det funket fint, jeg holdt meg mett og la likevel ikke på meg. Lørdagen sov jeg jo til langt på dag og var egentlig ikke oppe mer enn en vanlig arbeidsdag tilsammen så det var ikke noe vanskelig da... Hjalp dette deg noe??
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.