< Tilbake til oversikten

Kan man smelte sukkerfrie sjokolader?

#1

Fnutte sa for siden:

Er det noen som har prøvd å smelte f.eks Cavalier eller sukkerfritt sine sjokolader? Smelter de ordentlig og stivner igjen?

Skal ha sjokoladetrekk på Sarah Bernard kakene mine men vet ikke helt hvordan sjokolade jeg skal velge. Lurte litt på Freias 70% men er ikke så veldig glad i mørk sjokolade. Funderte på å da putte en bitteliten skvett med fløte oppi men da stivner den vel ikke.

Hjelp!!!!:o


#2

quebec sa for siden:

lurer jeg også på.

skal lage en sjokoladekake og da skal det brukes kokesjokolade, men hva skal jeg da ta?


#3

Elanessë sa for siden:

Jeg har smeltet masse Anton Berg (sukkerfri) ja - og det gikk helt fint :)


#4

Pearl sa for siden:

Jeg har smeltet flere typer. Det går like bra som annen sjokolade.


#5

quebec sa for siden:

mmmm, hvem er det som har den sjokoladen????


#6

Elanessë sa for siden:

Anthon Berg kjøper jeg på Ica Maxi. Har hørt at den også er på Rema.
Men de fleste helsekoster har vel også andre typer sukkerfri sjokolade.


#7

Pearl sa for siden:

Cavalier har en god mørk sjokolade.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.