< Tilbake til oversikten

Kan man smelte sukkerfrie sjokolader?

#1

Fnutte sa for siden:

Smelter sukkerfrie sjokolader på vanlig måte som vanlig sjokolade? Og stivner den igjen?

Trenger trekk på Sarah Bernard kakene mine men er ikke så glad i de mørke sjokoladene. Tenkte evt på å blande inn en bitteliten skvett fløte i sjokoladen men da stivner den vel ikke.

Kan noen hjelpe meg ????:o


#2

energibunten sa for siden:

ja det er jo stort sett fettet i sjokoladen som smelter, og det stivner nok igjen


#3

Linn H sa for siden:

Det smelter helt som vanlig:-)

hilsen en som er hektet på sjokoladefondue:lol:


#4

Fnutte sa for siden:

Tusen takk!! Det var bra, da blir det kaker til helgen :) og kanskje en smakebit litt tidligere :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.