< Tilbake til oversikten

Potetgull eller annet snaks

#1

mindor sa for siden:

Det jeg lurer på er det noen som vet om noe annet snaks enn bacongull som kan spises. og som har lite karber.

Takk


#2

luringen sa for siden:

nøtter litt peanøtter (obs salt...)


#3

nellie sa for siden:

ostechips!! søk etter "oppskrift"



#5

mindor sa for siden:

ostechips hørtes godt ut må bare huske og kjøpe løkpulver.






#10

Elanessë sa for siden:

Flæskesvær!

(men ja er jo salt da. så dette burde vel da begrenses til helgekos av og til, kinotur e.l)



#12

Distrea sa for siden:

de SÅ jo gode ut.... men med 14 karber i under 30 gram!!? dvs nesten 50 gr. karb pr 100 gram chips..... Vil ikke anbefale for en lavkarboer NEI :nei:

og 50 kr fir 30 gr... litt i overkant...

I ostepopp og poppcorn er det 44 karber pr 100 gr. så hvis man spiser lite nok.... er det lite karber i det meste (etter min konklusjon)

Er det bare MEG som tenker slik?.... man bør jo gå litt etter hvor mye karber det er pr 100 gram også... ?..

For meg er hvertfall ikke ett produkt som har 50 % karber særlig lavkarbo vennlig :o


#13

mofe sa for siden:

:ja:


#14

luringen sa for siden:

skal være obs ja! Det er lett å la seg frolede av overskriften lavkarbo..


#15

Madamim sa for siden:

Nøtter, ostestenger, grønnsakstenger, ostechips som nevnt, baconsvor, kanskje en kan steke kjøttdeig godt og krydre dem med krydder en liker.


#16

Smula sa for siden:

Mulig jeg er original, men jeg har fått skikkelig dilla på sukkererter! Spesielt de som kalles for "sugar snaps". Søte, saftige og sprøe.

Nå kan man ikke gnafse i seg hvor mye som helst av dem heller (ca 5 karber pr 100g tror jeg), men det er vel et bedre alternativ i sammenligning med mye annet.


#17

luringen sa for siden:

de er kjampegode!


#18

Gracella sa for siden:

Sugar snaps peas...mmmmmmmmmmm!!!
Holder meg litt unna de akkurat nå, for der har jeg vanskelig for å begrense meg når jeg først begynner.

Så forresten på tv her om dagen at frukt og grønnsaker i dag inneholder mye mer (frukt)sukker enn for 20 år siden. Bøndene odler fram søtere og søtere frukt (og grønnsaker) fordi kundene vil ha det. Så "fem om dagen" er ikke spesielt sunt mer.


#19

zipi_71 sa for siden:

Min kjære tørrfiskpirat (www.torrfiskpiraten.com/store/torsk.html) som jeg har blitt hekta på, har ENDELIG fått inn HEL tørrfisk av den gode gamle sorten. Nå sitter jeg med et digert stykke som jeg i all min vikingaktige tørrfiskspisestil bruker kniv på, og skiver av deilige "fliser" som på et annet fenalår. Kunne ha banket det også, men liker å ha noe å tygge på jeg da. Dessuten har vi lagt biter av tørrfisken i bløt, og grillet dem. Det skal vi gjøre mer av! Utrolig hvordan den tørrfisken vokste, og hjelp så mett jeg ble! Namme nam.


#20

Elanessë sa for siden:

Ååååh naaaaaaaaam! Da jeg var lita fikk vi smake tørrfisk hos bestefar når vi var der. En og annen gang fikk vi en hel med hjem - o'glede! Hadde vært såå gøy å få det igjen :sikle: Men en smule sært å bestille tørrfisk til postkassa si? :p kanskje jeg bare skulle gjøre det...

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.