< Tilbake til oversikten

Torsk med "sydlansk" vri

#1

Gerd sa for siden:

Torsk med ”sydlansk” vri
(Omgjort etter en oppskrift jeg fant i et gammelt ukeblad i påska)
[font=Times New Roman][/font]
400g torskefilet

  • Legges i en smurt ildfast form, strø på salt og sitronpepper

Saus 1:
1 dl fløte
1dl soyamelk
1 ss grov sennep
3 fedd hvitløk
1/2 terning fiskebuljong
1ss hakket tørket persille

Kok opp sausen og la den småkoke til buljongen har løst seg opp.
Hell sausen over fisken.
Stekes på nederste rille 200 grader i 20 min

Saus 2:
1 bx grovhakka tomater
1 ss olivenolje
1/2 finhakket purreløk
1 finhakket sjalottløk
1/2dl grovhakket frisk basilikum

Helles over fisken. Legg på rå scampi (antall etter eget ønske) og la retten steke videre til scampiene er blitt rosa.
[font=Times New Roman][/font]
Dette serverte jeg med ”røstipoteter”


#2

luringen sa for siden:

"røstipoteter"??



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.