< Tilbake til oversikten

Kylling i peanøttsaus 38.1 kh/4 porsjoner

#1

Michelin sa for siden:

100 gr løk (5.7 kh)
100 gr paprika (5.2 kh)
1 fedd hvitløk (ca.15gr?) (3.6 kh)

1 kg kyllingfilet i biter

Bland dette sammen;
150 gr peanøttsmør (22.5 kh)
2 terninger hønsebuljong (1.1 kh)
3 dl kokende vann
1 ts koriander
1 ts karve
1/4 ts chillipulver

Finhakk grønnsakene og surr de i litt olje, ta til siden.
Brun kyllingbitene.
Ha alt i panna og kok det i ca 5 min.
Så haes alt i ildfast form og stekes i 30 min på 180 grader.

Kjempegodt!!!!!!


#2

Photobscura sa for siden:

Denne står i ovnen nå! :spent:
Men sausen ble litt tynn, synes, jeg kanskje den fordamper i ovnen?

Jeg lagde mitt eget peanøttsmør da. Blir både billigere og bedre, og ikke minst garantert sukkerfritt :)


#3

Michelin sa for siden:

Da e æ spent på ka du syntes om herligheta...æ hadde resta med mæ på jobb dagen etter og varma i mikroen,så herlige dufter spredte sæ i rommet....:)


#4

nellie sa for siden:

oioioi, dette så godt ut:sikle:


#5

Photobscura sa for siden:

Den var veldig god! :sikle:!!
Lagde to tredjedeler av oppskrifta sånn ca, men vi klarte å spise alt :D
Men neste gang tror jeg at jeg tar i litt mindre buljong, ble en smule dominerende, men det har kanskje med hvilken buljongtype man bruker.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.