100 gr løk (5.7 kh)
100 gr paprika (5.2 kh)
1 fedd hvitløk (ca.15gr?) (3.6 kh)
1 kg kyllingfilet i biter
Bland dette sammen;
150 gr peanøttsmør (22.5 kh)
2 terninger hønsebuljong (1.1 kh)
3 dl kokende vann
1 ts koriander
1 ts karve
1/4 ts chillipulver
Finhakk grønnsakene og surr de i litt olje, ta til siden.
Brun kyllingbitene.
Ha alt i panna og kok det i ca 5 min.
Så haes alt i ildfast form og stekes i 30 min på 180 grader.
Den var veldig god! :sikle:!!
Lagde to tredjedeler av oppskrifta sånn ca, men vi klarte å spise alt :D
Men neste gang tror jeg at jeg tar i litt mindre buljong, ble en smule dominerende, men det har kanskje med hvilken buljongtype man bruker.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.