< Tilbake til oversikten

Trening og Atkins, kosthold

#1

Carbokiller sa for siden:

Jeg trener fire ganger to timer i uken. Tre av gangene er på helsestudio med vekter. Jeg gjør ingen verdens ting spesiellt før jeg trener annet enn å hive i meg en halv liter vann, et knekkebrød med skinke. Under trening en halv liter vann, og etterpå ingenting annet enn lunch hvis det passer.

Merker jeg fort går tom....
Er det noe som kan optimalisere treningen min? Som vil gjøre at kroppen bygger fortere muskler (og dermed kan forbrenne mer fett?) Jeg har jo hørt om proteinpulver, men aner ikke bruken av dem annet enn å blande i muffinsene jeg baker:D
Jeg ønsker da IKKE noen tips som innebærer en dullion karbohydrater.
På forhånd takk Rambo-Carbokiller:cool:


#2

Kristian sa for siden:

Så du går tom sier du. Med knekkebrød på forhånd så får du i deg litt karboh. og skinka gir deg jo litt protein men kanskje i minste laget. Kanskje du skulle legge på tre skiver med skinke. Hva med fett, du bruker kanskje smør på knekkebrødet? En skje med olivenolje før trening pleier å gjøre meg mer utholdende. Hva med å riste ut en skje proteinpulver i to dl vann og en skje olje . Eller du kunne riste ut en skje proteinpulver i to dl matfløte.

Skal du ha større muskler må du bruke større vekter. 8 rep. skal vist være passe for byggere. Og så må du selvsagt ta deg helt ut i hver øvelse. Ellers så syns jeg du er flott som du er nå da;)


#3

Carbokiller sa for siden:

Takk Kristan!!
Jeg skal ikke se ut som en kroppsbygger, men jeg har lyst til å bli sterkere, samtidig som det er like viktig for meg å trene for å unngå alle smertene. Har jo en del skader etter fire bilulykker ++ .
Slik som jeg trener nå så er det heller snakk om 120 repetisjoner av hver øvelse fordi jeg er på max vekter i forhold til hva jeg klarer m. skadene mine. Øker jeg f.eks på med vekter på sittende benpress så sier ryggen ettertryggelig fra. Øker jeg på med vekter på armene klarer jeg ikke å stabilisere rygg og nakke og får problemer der også. Puh.... ikke lett med alle disse skadene, og fysioterapeuten river seg noen ganger i håret pga vi må stadig gå rundt grøten pga. problemene mine. Men jeg blir helt TOM og det går bare på ren jern viljestyrke å fortsette. Skal forsøke m. proteinpulver og fett og se om det kan hjelpe.
C


#4

Begod sa for siden:

1/2 time før trening 20 gram proteinpulver med litt olje - Etter å ha trent en time Bør du ta en ny shake med 20 gram protein pulver og olje( for å unngå muskelnedbrytning når du trener så lenge) så 40 gram protein pulver og minimum 5 gram karbo etter trening.

Eller helst bare tren i 1 time. da trenger du ikke en shake midt i økta.


#5

Carbokiller sa for siden:

Takker og bukker. Og da kommer neste spørsmål. Er det noen proteninshaker som smaker bedre enn noen andre? Jeg er ikke dødskresen, men lurte på om det var noen som var tilnærmet "grei".
Og jeg kan absolutt IKKE trene bare en time.. altfor lite for meg..... Når jeg først blir hekta så blir jeg hekta skjønner du!;)


#6

Fedonisten sa for siden:

PROTEIN DELIGHT!

Fås i 6 eller 8 forskjellige smaker - er skikkelig gourmet-pulver, men kanskje du syns det er for mye karbo?!? Men det er "godkjent" for oss Fedonister i hvert fall.

Les mer her du: www.proteinfabrikken.no/aspx/produkter.aspx?l=2&t=182&g0=7&g1=16&g2=12

Det er dette pulveret jeg bruker i smoothien min, og i dag har jeg brukt det i muffins også. Ble gode!


#7

Nille sa for siden:

Dette ser helt greitt ut for Atkins'er også dette, ca 5 karber pr måltid hvis du bruker anbefalte mål. Kanskje ikke induksjonsvennlig, men på vedvarend så.... Det må tas hensyn til vha du blander med og :


#8

Carbokiller sa for siden:

Hei Nille. Takk, jeg så det jeg også. 'Hadde bare linken til kjøpsbetingelsene på Proteinfabrikken virket, så jeg kunne lese det, så hadde jeg allerede bestillt. Men dengang ei. Tenkte jeg skulle prøve det proteinpulveret jeg har hjemme som er 0.5 karb. pr. 100 g. Hvis jeg moser litt bringbær oppi så blir den kanskje etandes den også. Skal forøke i dag før treningen å se om jeg merker noe forskjell.



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.