< Tilbake til oversikten

Kokoskake totalt 35 karb

#1

Livsglede sa for siden:

Jeg laget en knallgod kokkuskake igår, den er egentlig med sukker men byttet ut dette med splenda og kokesjokoladen med mørk sukkerfri:)
Kaken er egentlig beregnet for de med cøliaki, men kjempegod.

Bunnen:

4 eggehviter
4-6 ts splenda
1/2 pl mørk sjokolade uten sukker
ca 130 g landlord kokkus

Stivpisk eggehvitene, hakk sjokoladen i småbiter, og bland alt.
Ha bakepapir i bunnen av en rund kakeform og stek på 160 grader i ca 1 time

Fyll:

Kok opp til det tykner
4 eggeplommer
0,5 dl fløte
10 dråper vaniljeessens
4-6 ts splenda

Avkjøl og rør inn 100 g smør

Jeg bruker håndmikser når jeg blander eggebl. og smør, da blir den luftigere. Ha oppå den avkjølte kaka, pisk resten av fløta, ha oppå den gule kremen, Dryss så på den andre 1/2 hakka sjokoladen

Nam,nam.................. lykke til:D


#2

Betzy Boop sa for siden:

Mmmmm.. Denne må jeg prøve.. :)
Finner utrolig mange deilige oppskrifter på disse sidene..
Kommer til å leve bare på digg etterhvert.. ;)


#3

Distrea sa for siden:

Er så fint at dere deler :D :sikle:


#4

Livsglede sa for siden:

Obs,obs..... jeg glemte å få med den piska fløten, er fiksa nå, så nå er den korrekt:o sorry, går litt fort av og til:D


#5

tulla sa for siden:

Å neiii.... noe må jeg ha gjort galt. Bunnen ble ca en cm.... enda jeg stivpisket eggehvitene.


#6

Livsglede sa for siden:

Ååååååååååååååååååååå det har jeg aldri opplevd:confused:
Jeg pisker eggehviter med søtstoffet, så blander jeg i hakka sjokolde og kokkosen. Steker i rund form tror den er 24 cm og da blir den 2-3 cm tykk. men den blir nok god når du har på den gule kremen og piska fløte oppå der + den siste halve sjokoladen. NB.Kaken kan også fryses.


#7

tulla sa for siden:

Hei igjen!
Jeg gjorde det som du skriver du pleier, men kanskje jeg har varmere ovn enn deg. Jeg ser jeg med fordel kunne brukt kortere steketid. En time med min ovn ble vel kanskje i meste laget:confused: Jaja, kremen ble god...


#8

luringen sa for siden:

du var ikke for hardhendt når du blanda inn sjoko i eggehviter da? Bare vende forsiktig inn?


#9

Betzy Boop sa for siden:

Hvor mye er resten av fløten? ;) 0,5 dl?
Når jeg lager denne kremen til vanlig.Pleier jeg å la den avkjøles helt i kjøleskap.
Så pisker jeg den m mikser,sånn at du får en skikkelig luftig krem.
Skal prøve det m denne oxo.. Tror jeg skal kose meg litt i helgen.. ;)


#10

Livsglede sa for siden:

Resten av fløten er beregnet utfra en liten pk med fløte. Jeg avkjøler også eggekremen helt før jeg pisker inn smøret med håndmikseren:) Luftig og lett da, blir liksom mer krem..........nam,nam...


#11

Tess sa for siden:

Hvor mye er resten av fløten? Og hvor kom den andre halve hakka sjokoladen inn? :)
Hadde en halv plate sjok i bunnen nå, og en halv dl fløte i fyllet...
Hjelp...
Kaka står i ovnen. Vel, tror den blir god uansett. bare det smaker søtt og sjokolade... :)


#12

xeena82 sa for siden:

Hvis du i stedet bruker oppskriften på lettlaget brownie og bare har i kokkos i stedet så får du mye mindre karbo....


#13

Vibekebra sa for siden:

Denne såg kjempe god ut!!! Og kokoskake er jo berre kjempe godt!!! nam,nam! Denne skal eg lage!!!!


#14

Pearl sa for siden:

Vet ikke riktig om jeg tør lage denne. Er redd for at jeg spiser hele kaka. Kanskje jeg skal lage 1/10 dels størrelse. :sikle:


#15

Afrodithe sa for siden:

Fikk denne på klubb i går... veldig god... men den var da uten eggekremen... ;)
Kaken vi fikk hadde bare pisket krem oppå med 1/3 - 1/2 hakket sjokoladeplate oppi... (den andre 2/3 - 1/2 delen av sjokoladen var i bunnen! :D:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.