Sitterher og ser Wenches kjøkken på frokost-tv'n til TV2, og de snakker om diabetes type2. Han programlederen begynte å spørre Wenche om raske karbohydrater, og hun var helt inne på å unngå de, bytte ut poteter, ris og pasta med linser, og at man ikke må spise fint mel, men heller velge de grove brødtypene og gjerne da rugbrød.
Ikke helt lavkarbo, men i allefall et godt skritt i riktig retning :)
ja det har jeg også lurt på Helene... hvorfor i alle dager selges det bare loff og fancy hvite brødtyper i skolekantina... Studentene er jo dømte til å få jojo-blodsukker og dårlig konsentrasjon...
I vår kantine så lager de varm mat til oss :love:
Tar litt tid, men det blir ordentlig. Og man kan jo da enkelt la være å spise potetene som følger med :)
har gått på flere skoler- og det selges bare dårlig mat synes jeg... pizza, loff baguetter, ostebaguetter osv... bah.... rart at studenter sliter av og til?? nope... takker heller til min egen mat jeg :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.