Sivensvans sa for siden:
4 porsjoner
[font=Comic Sans MS][/font]
800 g seifilet
1 dl kaldpresset olivenolje
2 ss frisk timian, finhakket
2 ss frisk oregano, finhakket
1/2dl hvitvin eller fiskekraft/-buljong
6 tomater, skåret i skiver
2 store løk, renset og skåret i halve skiver
Salt og nykvernet pepper
2 ss parmesan, revet
[font=Comic Sans MS][/font]
Forvarm ovnen til 160 grader.
Del fisken i 4x4 cm (sørg for at alle bein i fisken er fjernet).
Ha olivenolje, timian, oregano, hvitvin/fiskekraft i en høy bolle. Bland det hele godt som til en dressing, gjerne med en stavmikser.
[font=Comic Sans MS][/font]
Dekk bunnen i en ildfast form med tomatskiver som du igjen dekker med løk. Legg fiskestykkene oppå, og legg løk og tomater på toppen.
Hell dressingen over det hele og dekk til med folie.
Sett formen i ovnen.
Ta av folien etter 35 minutter, og dryss parmesanen over. Gi retten ytterligere 10 min i ovnen.
[font=Comic Sans MS][/font]
(Ps! All fisk kan brukes i denne retten - smak og behag;))