< Tilbake til oversikten

Cottage cheese?

#1

Marita sa for siden:

Enten så er jeg blind, eller så selger bare butikkene her sånn der sans-cc med redusert fett og 1,5 karber pr 100g...
Hvis jeg ikke finner "vanlig"(finnes det enda?), går det an å bruke denne?

:confused:


#2

Sugarpill sa for siden:

"Vanlig" cottage cheese finnes ikke lenger, så den fra Sans er det eneste alternativet. Og den kan du godt spise.:)


#3

Marita sa for siden:

Ah, okei.. tusen takk for svar! :D
Begynte å lure på om det var mine øyne som ikke virka.. hehe, leita og leita i går :p


#4

Livsglede sa for siden:

CC med bakekakao + litt splenda eller natreen søtstoff, rør rundt, nam,nam....:)


#5

Marita sa for siden:

Mja.. tror det er ei stund til jeg klarer spise CC sånn som den er :p Skal begynne "soft" med å bruke den i sånne lapper og sånn! Må ærlig innrømme at konsistensen på den ikke appellerer noe særlig til meg..:o


#6

kungis sa for siden:

  1. Mos cc godt med en gaffel. Bland det med pisket krem i forholdet 60% cc, 40% krem. Ha i en liten dæsj natreen eller splenda. Det smaker og kjennes ut som riskrem, bare bedre...

Men det blir fort litt mye kalorier, på grunn av kremen.

  1. Mos cc med gaffel, blant det med kefir, ha i en (liten) dæsj natreen eller splenda. Veldig godt og forfriskende!

Og en fin måte å få i seg en del av den daglige dosen karber på. 4g karber pr. dl. kefir.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.