Vi hadde tacos igår kveld og mens jeg laget til, puttett jeg noen skiver med ost i ovnen drysset med tacokrydder fra glass. De andre familiemedlemmene satt med sine tacoskjell og tortillaer, men disse sprø ostechipsene var helt ypperlige som harde "skjell" nam,nam.... bør prøves.:D:):D
har alltid likt å bruke lefser til taco, men det er jo ikke aktuelt nå. I går skulle vi kose oss med taco, og da jeg skulle rive opp litt salat, fant jeg ut at jeg kunne bruke bladene hele som lefser:) Funka kjempefint, var knallgodt!:)
Ja, det har jeg også pleid å gjøre.. Har gjerne variert litt mellom kinakål og isbergsalat. Har aldri vært stor fan av kinakål, men det er kjempegodt hvis man koker bladene i ett minutt ca. Da blir de litt mykere og er kjempelette å "fylle" med ting. Veldig godt!! :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.