Nå har jeg testa det ut. Stekte firkanta ostechips gode og sprø. La noen i bunnen av en ildfastform, men flest rundt kanten. Stekte så 400 gr køttdeig dryssa godt med hjemmelaget tacokrydder på ( som jeg fant oppskrift på her inne), hadde så en 1/2 løk og litt rød paprika ca 20 gr. i panna og en fløteskvett. Helte dette så over i den ildfasteformen med ostechips, dryssa på godt med ost og nesten en hele fersk jalapenos. Inn i ovnen til osten er godt smelta, Serveres med hjemmelaget guacamole og rømme, nam,nam.... dette var snadder.
Sitter her og er stappmette:D
P.S. jeg spiste ca litt mindre enn halve formen:-)) holder på å sprikke :-))
Nei, men de som lå under all kjøttfyllet ble litt mykere, men gjorde ingenting det:D Nå er det 3 timer side vi spiste og jg er ennå stappmett.
Jeg la de fleste ostechipsene langs kanten av forma, funka kjempe:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.