< Tilbake til oversikten

Ingers rugbrød (er det forskjell på karbohydrater?)

#1

Siss1 sa for siden:

Hei! Jeg har bakt Ingers Rugbrød, som er fantastisk godt! Jeg prøver å holde meg under en viss mengde (50 gram) karbs om dagen, og sendte en mail til Inger hvor jeg spurte om karboinnholdet i hennes brød.

Dette var det jeg fikk til svar:

"Det er 36,3 gr karbohydrat pr. 100 gr. (herav alle de ufordøyelige
karbohydratene som ikke taes opp som energi kroppen, men bare passerer)."

Jeg må innrømme at jeg faktisk ikke helt skjønte det svaret?! Noen som kan forklare meg? Jeg skjønner ikke helt forskjellen på de forskjellige typer karbohydrater.....
Apropos det, så har jeg funnet en sjokolade (som smakte som vanlig sjoko) uten sukker som faktisk var kjempegod!! Den heter Cachet, er belgisk, tilsatt maltitol og da er vel den grei å spise?

Takknemlig for alle som gidder å svare meg....
Hilsen Siss. (som gleder seg ufattelig til sommeren nå, og faktisk ikke GRUER seg til å gå i bikini!!!!) :cool::p


#2

Lindabtn sa for siden:

vet ikke noe om brødet, men sjokoladen er grei om det ikke er for mange karber, se at det står sukkerALKOHOLER i stede for sukkerARTER (de kan nemlig ikke trekkes fra). MAnge tåler maltitol, men ikke alle, pass bare på magen :suss:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.