< Tilbake til oversikten

Cocosa sjokolade ... - Er det mulig?

#1

annabanana sa for siden:

fy søren, det er den beste sjokoladen EVER! :)

noen må tipse freia


#2

Humle sa for siden:

Finnes det??


#3

Georgine sa for siden:

Nei, oppskriften er utvikler her inne :)


#4

Megvel sa for siden:

Hehe, den smelter i romtemp da, litt komplisert å ha i disken liksom.
Jeg laget den av smeltet cocosa og bakesjoko uten sukker, pluss splenda. Heller på et brett med bakepapir på, har i frysern i en kort stund, knekker i biter og har i pose som MÅ oppbevares i kjøleskapet!
Smeeeelter på tungen!


#5

Stupedama sa for siden:

Oj tusen takk for denne! Så smart!


#6

ninniaasen sa for siden:

Finner ikke oppskriften jeg :) hva står den under ? hmm hørtes godt ut :)


#7

annabanana sa for siden:

står under oppskrifter, desserter-snacks :)

ja jeg hadde den først i frysern, så i kjøleskapet


#8

Smula sa for siden:

Enig med du, den er mye bedre enn de fleste andre sjokolader!
Problemet er bare å styre inntaket så man ikke OD´er av Cocosa... :p


#9

ninniaasen sa for siden:

Takk for svar :O) den skal prøves :)


#10

Sol sa for siden:

Så har jeg lagd min første cocosasjokolade. Det var jammen godt,- og veldig enkelt. Jeg er i utgangspunktet ikke overbegeistret for cocosa, men dette var snadder!!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.