annabanana sa for siden:
fy søren, det er den beste sjokoladen EVER! :)
noen må tipse freia
annabanana sa for siden:
fy søren, det er den beste sjokoladen EVER! :)
noen må tipse freia
Humle sa for siden:
Finnes det??
Georgine sa for siden:
Nei, oppskriften er utvikler her inne :)
Megvel sa for siden:
Hehe, den smelter i romtemp da, litt komplisert å ha i disken liksom.
Jeg laget den av smeltet cocosa og bakesjoko uten sukker, pluss splenda. Heller på et brett med bakepapir på, har i frysern i en kort stund, knekker i biter og har i pose som MÅ oppbevares i kjøleskapet!
Smeeeelter på tungen!
Stupedama sa for siden:
Oj tusen takk for denne! Så smart!
ninniaasen sa for siden:
Finner ikke oppskriften jeg :) hva står den under ? hmm hørtes godt ut :)
annabanana sa for siden:
står under oppskrifter, desserter-snacks :)
ja jeg hadde den først i frysern, så i kjøleskapet
Smula sa for siden:
Enig med du, den er mye bedre enn de fleste andre sjokolader!
Problemet er bare å styre inntaket så man ikke OD´er av Cocosa... :p
ninniaasen sa for siden:
Takk for svar :O) den skal prøves :)
Sol sa for siden:
Så har jeg lagd min første cocosasjokolade. Det var jammen godt,- og veldig enkelt. Jeg er i utgangspunktet ikke overbegeistret for cocosa, men dette var snadder!!!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.