... i går stekte jeg speilegg i meierismør, men jeg liker IKKE den smaken det gir... da blir jeg dritkvalm og brekker meg nesten.. MELANGE derimot.... men det er jo forbudt!! Bare fordi det omdannes til transfett? Eller fordi det hemmer kuren i tillegg??
Hvor finner jeg det skjulte fettet?? laks, ørret og????? Bacongull?? Peanøtter må jeg kutte nå, det blir allergiske reaksjoner, med tett bryst, hoste og kløe... :mad: og jeg som trodde det kunne være litt av godteriet mitt...
Trenger noen råd her nå, trenger mer fett.... der er jeg nok for dårlig...
Bruk olje til steking, raps og solsikkeolje tror jeg er smakløst. Ost er vel fett i :) Om du liker kokos, så kan du jo bruke cocosa, som forøvrig er på tilbud hos Life kjeden nå, i tillegg til Udo`s choice. Den kokos oljen har også en stekevariant som er smakfri.
Avocado er også rik på fett.
Hei
Laks, makrell, sill, kveite, nakkekoteletter, Dansk fleskesteik (ribbe) pølser
oster. velg de feteste.
Vennlig Hilsen
Torkil:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.