Som Max sier, så venner man seg til det, dersom man ikke er vant til feit mat.
Men en ganske fin og enkel fingerregel er å spise når du er sulten og spise deg BEHAGELIG mett, enkelt og greit ;)
Spis sakte, og kjenn etter, det kan faktisk være vanskeligere enn man tror å kjenne når den gode mettheten kommer.
De første dagene spiste jeg som normalt. Etterhvert oppdaget jeg at jeg ble mett med mindre porsjoner. Vent med å spise til du er sulten, og så spiser du deg passe mett. Du kan godt hoppe over et måltid hvis du ikke er sulten. Spiser nesten aldri frokost jeg da. Ketolysen gjør at du brenner fett døgnet rundt uansett når du spiser.
Men ikke vent til ulvehungeren kommer da;) Da har allerede kroppen begynt å sette på spareblusset!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.