Er veldig ny her jeg. Men har lest litt om ketolysekur nå og dette skal jeg klare. Må bare sette meg inn i hva jeg kan og ikke kan spise, og ikke minst, handle inn alt sammen... :)
Boka og vitaminene står i skapet.
Håper noen har noen gode tips og råd til meg, eller linker til f.eks matretter osv...
Inne på oppskriftsforumet ligger masse gode og ketosevennlige oppskrifter. Det kan være lurt å se på filosofiboksen (nede til venstre) til den som har lagt inn oppskrifta :ja:
Planlegging er viktig, og å lese boka godt.
Dette har jeg alltid i hus:
I mitt kjøleskap: Smør, fløte, soyamelk, rømme, creme fraishe, cottage cheese,fete oster, skinke, bacon,egg,baconost på tube, blomkål,brokkoli,squash,aubergine,fersk sjampinjong, hvitløk,løk,salat,agurk,tomat,paprika. I fryseren er alltid: Kyllingfilet,kyllingvinger,laksefilet,mer bacon , nakkekoteletter, kjøttdeig. I tørrvareskapet: Linfrø, diverse nøtter og andre frø, krydder og tørka urter, johannesbrødkjernemel,soyaprotein, bakemix, seltin, buljongterninger av forskjellige slag, grovhakka tomater på boks (landlord har minst karber)+ kaldpressa oljer: rapsolje og olivenaolje
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.