< Tilbake til oversikten

Grove brødpinner

#1

Gerd sa for siden:

Grove brødpinner:
(Ca. 9 karber i hele røra, det ble 13 lange brødpinner)

1 bx cottage cheese
4 egg
1 ss JBK

  • Dette moses godt med stavmixer

Bland i:

4 ss malt linfrø
2ss tørka oregano
2ss tørka basilikum
1ss. hvitløkpulver
1-2 klyper Maldon flaksalt.

La svelle i ca 30 minutt.

Sprøytes ut på bakepapir med sprøytepose (u/tipp)

Stekes/tørkes midt i stekeovnen på 150-170 grader i ca 1 time. Følg med på slutten.
[size=3][/size]
Etter 2 dager på kjøkkenbenken ble de skikkelig gjennomtørre og sprø! Og krydder/urtesmaken kom bedre frem


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.