Eilan sa for siden:
Etter 1 uke på induksjon hadde jeg gått ned 1,2 kilo. Etter en uke til var jeg tilbake til utgangspunktet, 69 kilo. Målet er 60 kilo.
Her er to typiske dagsmenyer:
Frokost: Røre av 3 egg, parmesan, litt fløte, 1 sjalottløk.
Lunsj: 120g røkelaks, 180g stekt aubergin, majones, 50g ost, smør
Middag: 3 stekte egg, 100g peppermakrell, 1/3 agurk, majones, bit skinke, smør
Kvelds: 120g røkelaks, 20-30g ost, issalat, smør, majones
Frokost: 2 stekte egg, ca 100g kryddermakrell, issalat
Lunsj: 2 skiver påskeskinke m/smør og salat, 80g brie
Middag: 2 stekte egg, issalat, bacon/sjalottløk/fløtesaus.
Kvelds: 2 små skiver påskeskinke m/smør og salat
Spiser multivitamin, krom, mangan, kalium, kalsium og magnesium. I tillegg drikker jeg et glass varmt vann med sitron hver morgen for å balansere pHverdien.
Synes buksene mine er blitt noe løsere, og i så fall er jo alt såre vel, men i tilfelle det bare er ønsketenking:
Spiser jeg for mye? Eller for mye av noe og for lite av noe annet? Blir veeeeldig glad for svar! :)