< Tilbake til oversikten

Står stille på induksjon

#1

Eilan sa for siden:

Etter 1 uke på induksjon hadde jeg gått ned 1,2 kilo. Etter en uke til var jeg tilbake til utgangspunktet, 69 kilo. Målet er 60 kilo.

Her er to typiske dagsmenyer:

Frokost: Røre av 3 egg, parmesan, litt fløte, 1 sjalottløk.
Lunsj: 120g røkelaks, 180g stekt aubergin, majones, 50g ost, smør
Middag: 3 stekte egg, 100g peppermakrell, 1/3 agurk, majones, bit skinke, smør
Kvelds: 120g røkelaks, 20-30g ost, issalat, smør, majones

Frokost: 2 stekte egg, ca 100g kryddermakrell, issalat
Lunsj: 2 skiver påskeskinke m/smør og salat, 80g brie
Middag: 2 stekte egg, issalat, bacon/sjalottløk/fløtesaus.
Kvelds: 2 små skiver påskeskinke m/smør og salat

Spiser multivitamin, krom, mangan, kalium, kalsium og magnesium. I tillegg drikker jeg et glass varmt vann med sitron hver morgen for å balansere pHverdien.

Synes buksene mine er blitt noe løsere, og i så fall er jo alt såre vel, men i tilfelle det bare er ønsketenking:
Spiser jeg for mye? Eller for mye av noe og for lite av noe annet? Blir veeeeldig glad for svar! :)


#2

Gerd sa for siden:

Jeg syns maten ser bra ut jeg :)

Men har ikke du akkurat vært syk? Da er nok ikke kroppen samarbeidsvillig, men bruker energien sin på å bli frisk :klem:

Og om ikke vekta rikker seg så mye, men buksene blir løsere, så skjer det noe lell, vettu :suss:


#3

Eilan sa for siden:

Kan være fordi jeg har vært syk ja. Hm. Vurderer også å begynne på vedvarendestigen om en uke, for å se om kroppen kanskje rett og slett trenger litt mer karb. Takk for svar! :klem:


#4

Lindabtn sa for siden:

EILAN :eek:
Nå ble jeg skikkeli overrasket over at du spurte, du er jo QUEEN OF INDUCTION!!!!!
:suss:


#5

Eilan sa for siden:

Hehe, takk søta, men tror jeg må GÅ NED for å fortjene den tittelen :D:D :klem:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.