Etter gårsdagens nedtur og deppe dag har jeg tatt til meg masse info og tips fra flere medlemmer her inne på forumet. Så idag har jeg spist frokost så jeg føler at jeg har kul på ryggen.:p:)
Den besto av:
157 g sopp stekt i meierismør
1 egg stekt i meierismør
49 g rollo salat
36 g fetaost
24 g rødløk
50 g skinke
Kan noen sjeler fortelle meg hvor mange karber det er i dette? SEr at noen kun teller karber på grønnsaker andre teller på alt, det har jeg gjort og kom frem til at denne kongefrokosten ineholdt ca 3 karb.
Laget meg Blåbærpannekaken igår som jeg fant her inne
50 g philadephiaost
2 egg
15 g proteinpulver
0,5 ts vanljeessens
1 ss splenda
0,5 ts kanel
30 gr blåbær
Hei
Du må nok lære deg å beregne karbohydrater slik du unngår å komme ut av ketose. Bruk tabeller eller også finnes det "regnemaskiner" på nettet der man legger inn matvarene og så kommer innholdet ut ferdig beregnet.
Noen som har link?
Vennlig hilsen
Torkil :)
Så da var altså denne frokosten feil da, phu.... da vet jeg ikke hva jeg skal spise. Går snart tilbake til vanlig brødmat og patsa igjen, for vekta sto jo på det samme da. Har vært i ketose hele tiden siden dag 2 på denne maten, så det er ikke det som er problemet. Trodde nå at jeg skulle spe på med grønnsake og fett og ikke spise så lite som jeg gjorde. Dette er ikke så enkelt som man tror . Jeg har matvaretabeller og ditt og datt og regner og regner. Tar f.eks la os si at en matvare har 23 karb pr 100 g og jeg spiser 30 g da tar jeg 23 delt 100 x 30 = 6,9 karb. Trodde jo at det var sånt dette skulle regnes jeg da. Jeg prøver dette kostholdet i 5 uker til, da skal jeg nemlig på ferie og hadde jo trodd at det skulle vært borte noen kg til da. je begynte jo 10 uker før jeg dro og trodde at det var god margin. Men dette ser jo virkelig skummelt ut. ER deppa igjen nå.:confused::mad::confused:
hvis det er 20 karber pr 100 gram tar du "20/100 x vekt av matvare"
enkelt og greit:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.