Livsglede sa for siden:
Dette er nam,nam
KYLLING MED BACONLOKK
1 kyllingfilet pr person
1 rødløk
1 rød paprika'
1 gul paprika
1 grønn paprika
2 fedd hvitløk
1 chili
1 pk bacon i skiver
1/2 fl. ketchup uten sukker
1 box herm. tomater
1 ts sambal olek ( most chili på glass)
1 pk fløte
2-4 ts karri
salt,pepper, paprikapulver evt. andre krydder du måtte ønske
opprinnelig er det heinz chiiliketchup, men da denne inneholder sukker laget jeg en annen versjon av sausen.
Mos boksen med tomater med en stavmikser, tillsett ketchupen, sambal olek + krydder bland dette og rør så inn en pk med fløte.
Hakk løk og paprika i biter og bland inn i chilisausen.
Del hver kyllingfillet i ca 3 biter, jeg pleier å marinere, men er ikke nødvendig. Brun filetene fort med kyllingkrydder, ha i en ildfastform, hell over chilisausen med løk og paprika, Legg på bacon som et lokk og stek i ovnen på 200-220 grader i 30-40 min
Jeg serverer denne med tagliatelle for de som ikke følger ketolyse, selv har jeg jukseris, gratinert blomkål/brokkoli, smørdampa brokkoli eller salat til. ER nok litt karber i denne p.g.a. all paprikaen, men det er jo mulig å kutte ut litt paprika og tillsette f. eks sjampingjong eller blomkål eller brokkoli. Dette er iallefall knallgodt.
Lykke til og god appetitt for de som velger å prøve dette;)