< Tilbake til oversikten

Eggedosis?

#1

Lucky Tess sa for siden:

Hei folkens!

Har prøvd meg på noen foskjellige oppskrifter her inne, men lurer på en ting... Når det står pisk til eggedosis menes det da lys og luftig eggedosis? Eller menes det en flytende gul suppe med skum på? For det er alt jeg får til. Er det noe galt jeg gjør eller? Ellers prøvde jeg den kjappe deserten som ligger på oppskriftene, og det var skikkelig snadder mmmm naaammm! Gul suppe eller ei!

Lucky Tess


#2

Zincite sa for siden:

Hei, jeg bare gjør som mor har lært meg :o
Har du prøvd å stivpiske hvitene først? og så piske inn gule og eventuelt søtstoff? Blir eggedosis av det for meg. Men prøvesnur eggehvitene og ser de holder formen før jeg fortsetter.
Mulig det går bra med gul suppe også altså. Har ikke prøvd det ennå. Noen ganger vi gjør ting mer innviklet enn det trenger være.. I alle fall gjør jeg det:o


#3

Lucky Tess sa for siden:

Hei og takk for svar!!

Hadde faktisk aldri falt meg inn å dele eggene først. Er vel så vant med å bare klashe oppi egg og sukker og så blir det bare luftig uansett, blir noe annet uten sukker.
Skal prøve dette neste gang!!


#4

Nett sa for siden:

Pisk eggen stive før du tilsetter søtstoff:)


#5

Puppeguri sa for siden:

Godt tips å dele opp eggene sånn, ja. noterer


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.