< Tilbake til oversikten

GI-null av Skaldeman

#1

tommygutt sa for siden:

Noen som har lest boken? Inneholder den mange bra oppskrifter?


#2

Distrea sa for siden:

jeg kjøpte den svenske når den kom ut... men hadde hatt tid til å vente på den norske utgaven, for jeg har ikke lest noe i den ennå :o

en annen ting når jeg er innom her!

Grattis med dagen :suss:



#4

Pearl sa for siden:

Jeg holder på å lese den. Den inneholder en god del oppskrifter. Han skiller i boken mellom tre grupper og presenterer oppskrifter for alle tre gruppene. Det som skiller er i grunnen hvor mange karbohydrater man kan spise. Går man kke ned i vekt går man til en strengere gruppe. Ellers inneholder boken mye samme teori som den første boken.


#5

Grovsnus sa for siden:

Fikk den i dag, og har lest den ut (nesten). God bok, det er stortsett den samme teorien, men ET STORT + for oppskriftene.
Det eneste jeg er usikker på er om oppskriftene på farse/deig er de samme i Sverige som i Norge, eventuelt om oppskriftene er justert for Norske varer.
Her i Rosenesby er det vanskelig å skaffe medisterdeig /farse. Og svinekjøttdeigen som han anbfaler er magrere ( i allefall her på berget) enn vanvlig kjøttdeig. Men ifølge boka skal den være feitere ?! Køttdeig 14% fett, svinekjøttdeig 9% fett.
Men som han sier utallige ganger: Sjekk varedeklarasjonen.
Mvh Grovsnus
Ha en fin dag


#6

tommygutt sa for siden:

Men hva skal man egentlig med oppskrifter når man har dette eminente forumet :-) :-)


#7

Grovsnus sa for siden:

Det er nå greit å få det fra "kilden" da. Masse fine oppskrifter her, ikke et vondt ord om dem. - kanskje bare det at jeg er "bok-freak" .

Mvh gROVSNUS
hA EN FIN DAG


#8

Distrea sa for siden:

sant sant :ja:

ja takk begge deler :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.