Jeg var nettopp i butikken :liste:å kjøpte meg den sukkefri sjokoladen av Anthon Berg.:(! Den var virkelig skuffende!!!! Smakte harskt!
Anton Berg skuffet meg der.
Jeg takker med heller til de sukkerfri sjokoladene som selges på nettbutikken [Reklame].
De er 1000 ganger bedre. Å smaker som vanlig sjokolade med sukker.:heia::).
Jeg har kjøpt en sjokolade på Rema. Det er en sukkerfri sjokolade fra Sukkerfritt.
Den kan også kjøpes her: www.sukkerfritt.com
Den smakte egentlig ganske godt.. :-)
Jeg tenkte jeg skulle kjøpe en slik sjokolade til meg selv i morra, og lurer på følgende; teller ikke disse karbohydratene i det hele tatt i forholdet til blodsukkerstigning? Det er noe jeg ikke forstår her, kaloriene er jo der??
Jeg er ikke helt inne i dette ennå, og hadde egentlig ikke tenkt å spise substitutter, men bare holde meg til naturlig mat. Men fikk så lyst på noe godt og vil gjerne prøve. Den eneste boka innenfor feltet jeg har lest er skaldemanns bok.
Håper noen vil svare meg.:)
En svært forenklet versjon:
Disse karbene kommer fra sukkeralkoholer som hos de aller fleste bare seiler gjennom tarmen uten å tas opp av kroppen. Dermed ingen innvirkning på blodsukkeret.
Det er da masse kalorier i fett også uten at de gir blodsukkerstigning av den grunn. Eller hva mener du med kalorier i forhold til blodsukker?
Takk for svar Kitt, jeg skjønner hva du mener nå!:) Må sette meg mer inn i dette med sukkeralkoholer. Men da kan jeg kjøpe den fra sukkerfritt ihvertfall.
Men et lite spøsmål til, når den seiler gjennom kroppen uten å bli taes opp blir ikke kaloriene tatt opp heller?:D
Uff ja jeg strever jo litt med å ikke tenke kalorier, er på god vei, men telte kalorier i over 30 år så det er blitt helt automatisk for meg!
Forresten så har jeg nettopp slukt:D en anton berg sjokolade, sukkerfri mørk. Den var helt grei, men så når jeg la den inn på nettsiden jeg legger inn alt jeg spiser på (somebody) så var det 22g karbo. Men det er jo ingenting å bry seg om:):):)
Ser denne tråden er litt gammel men spør likevel: hva bør jeg velge av sjokolade. De som har høyt kakaoinnhold (feks 86% fra premium) med sukker i, eller de som er sukkerfrie? De sukkerfrie (som jeg har sett vertfall) har flere karbohydrater pr. 100 g. enn den fra premium vertfall. Så hva er "best": minst sukker eller minst karbohydrater? :S
Spørs vel hva du liker. Er du glad i mørk sjokolade er vel det best. For meg som kun liker lys syns jeg den fra Sukkerfritt.com er den beste. Sukkeralkoholene trekkes fra karbeinnholdet, så det blir ikke så mye totalt sett.
Jeg ville valgt noen ruter 'vanlig' mørk sjokolade, men det er mest fordi jeg overhodet ikke tåler maltitol, som de fleste sukkerfrisjokoladene er fulle av :o
okei, takk for svar :) jeg får bare prøve meg litt frem, men så klart begrense sjokoladeinntaket mest mulig uansett, selv om det ikke alltid er like lett :P
Melkesjokolade fra Cloetta er veldig god....farlig god.....:o Inneholder 12 g kh pr. 100 g. Den har malitol i seg.
Jeg regerer mest på varer som inneholder et søtstoff i tillegg til malitol, f.eks. sakkarin eller lacitol. Cavalier sin har lacitol i tillegg, og det blir ikke bra i min mage... Lacitol er det samme som laktulose som gis til folk med forstoppelse, så det er nok årsaken, hehe:p
Nå har jeg akkurat vært å handlet på Rema 1000.
Endelig hadde de fått inn sjokoladen som heter sukkerfritt.
Kjøpte en plate med hvit og en plate med mørk sjokolade.
Pga sukkeralkoholene (som vi visst skal se bort fra) så er det jo ikke mer enn 2g karber i 100g sjokolade (en hel plate er 75g).
Må si at etter mitt møte med sukkerfrisjokolade-verdenen, så skal det bli null problem å leve low-carb heretter.
Ja, noen ganger må jeg bare ha noe søtt, så da er det deilig å kunne spise noen ruter av denne med god samvittighet :)
Karber minus ant. gram sukkeralkoholer ja. Ikke forveksle med sukkerarter;)
Og dere, IKKE spis en helt plate med sukkerfri sjokolade på en gang! Det er godt der og da, men de aller fleste av oss blir løs i magen av en halv plate..
Baconsvor og baconcrisp er nødvendigvis ikke det samme. Det finnes m*e rart med baconsmak, men de er ofte laget med maismel el.l og tilsatt baconsmak. Det må stå på pakka at det er laget av baconsvor for at det skal være lavkarbo.
Det glemte jeg å sjekke.
Har kjøpt dropsene før på en butikk, men kan ikke huske om det var rema.
Mulig de har de også siden de likevel tar inn sjokoladen fra samme produsent.
Det glemte jeg å sjekke.
Har kjøpt dropsene før på en butikk, men kan ikke huske om det var rema.
Mulig de har de også siden de likevel tar inn sjokoladen fra samme produsent.
Jeg skjønner ikke hvorfor det står "send spørsmål om denne varen" men ingen plass hvor jeg kan trykke at jeg skal kjøpe den og ha den i handlekurven...Finner ingen knapp for det...Så hvordan kjøper jeg ting inne her på sukkerfritt.com? :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.