Kan noen være snille og dele sine erfaringer vedr.cocosa.Nettopp startet opp ketolyse?(nilleuke)
Hva er forskjellen med å helle på ekstra olje på salaten....fremfor å ta tilskudd av cocosa.Er det bare for å få i seg ekstra med fett? Kan det ikke bli for mye fett?
Olivenolje og kokosolje (cocosa) er to helt forskjellige ting. Cocosa har mange helsemessige virkninger. Jeg opplevde i en liten grad at det hjalp på vektnedgangen da jeg begynte å ta det, men jeg kan godt tenke meg at det også var fordi jeg fikk i meg mer fett.
Har sett du er søt og svarer mange her inne....Har ikke fått besøkt deg enda på siden din...er ny her...Men jeg dukker opp en av dagene og hilser ordentlig på deg :)
Bare hyggelig! Bruker ikke journalen min særlig aktivt her inne, men du er hjertelig velkommen til å komme og blåse støv av den :)
Joruns Journal heter den!
Men et tips, forresten! Ikke sleng deg på to ss med en gang, begynne med en ts eller to. Det er helt rent fett, og du kan risikere å få diare og bli kvalm om du ikke er vant til cocosaen!
Glemte helt å nevne det. Det skjer muligens ikke alle, men det skjedde meg, not pleasent...!
Godt å vite:).....Vært og kjøpt udo's choise...Tenkte å spe på med den. for å få im meg nok fett de først 14 dagene...Skjønt det er viktig!Eller blir begge deler for mye....(ikke mtp.diare)...men fettinntaket?Tar tran også...
Går foreløbig bra...:D
(men ikke beg.å ta cocosa enda....skjønte ikke helt hvordan jeg skulle få det i meg....må smelt den i mikroen)
Om du har cocosaen i et matskap så blir den lett å spise av!
Kroppen sier fra når den får for mye fett (via fettdiare f.eks). Men vær obs på at kroppen kan reagere uansett i starten fordi den ikke er vant! Men om du er veldig pirkete på tellinga, og gidder, så kan du sjekke om fordelinga di ligger på det optimale. Det er noen ca forhold: 70 (fett), 25 (proteiner) og 5 (karbohydrater), så har du individuelle slingringsmonn melllom disse. Men det er en grei pekepinn:)
Jeg brukte mat på data for ca et år siden, og da oppdaga jeg at flere av varene hadde feil karbohydratnivå, jeg vet ikke om det er endret, men de som har peil sverger til www.fitday.com dersom du ikke synes engelsken er uoverkommelig.
Jeg drev så vidt å la sammen energifordelinga bare ved hjelp av varedeklarasjonen i starten for å forsikre meg om at fettprosenten var høy nok, men jeg har det vel i fingrene etter å ha spist sånn såpass lenge som jeg har :)
Det står hvor mye fett det er pr hundre gram, så jeg regner ut ut fra det, akkurat som man gjør med gr karbohydrat. Litt plunder, men jeg gjorde det ikke så lenge, bare i starten av Atkins induksjon, for å forsikre meg om at fettprosenten var høy nok.
Men det er MYE lettere å bruke et dataprogram altså!
Og jeg tror mange kjenner seg igjen i den erfaringen med cocosa, man MÅ begynne forsiktig. En ts om dagen begynte jeg med, og økte etterhvert til jeg tok to ss om dagen, og så gikk jeg et par måneder uten å ta cocosa, og satte rett i gang igjen med to ss, og det ble bare sorgen. Så ta det rimelig forsiktig i starten, det er rent fett, veitu ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.