< Tilbake til oversikten

Oppskriftsbytter, hva kan jeg bytte CC, rømme etc med?

#1

Megvel sa for siden:

Smør bare bytter jeg med Cocosa eller olje, det er lett.
Men for eksempel lollypopbrød. Det er EN BOKS Cottage cheese i det.
Hva (uten kumelk, jeg tåler visst ikke det!) kan jeg bytte det med? Enn rømme? Fløte? Hvordan er det med kokosnøttmelk, hvor mye karbser er det i det?


#2

Distrea sa for siden:

jeg veit ikke, men vet at hvis du skal bytte ut fløte eller melk kan du bruke soya melk og soyafløte, melka har o,3 karb eller no sånt, og fløta litt mer.

konklusjon, hvis man kan bytte rømme med melk, kan du bruke soya melk :D


#3

blåbær sa for siden:

Det er litt forskjellig hvor mye karber det er i kokosmelk, så det er bare å ta en tur i butikken og se på boksene.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.