< Tilbake til oversikten

Skal vi dekke et tapazbord sammen?

#1

nalana sa for siden:

Sånn rent virtuelt for inspirasjonens skjyld. Jeg skal lage tapaz til 2 familier i påsken. Den skal være litt barnevennlig uten for mange veldig spesielle smaker og ingredienser. Lurer også på om noen har en god oppskrift på Aioli?

Det jeg foreløpig vet jeg skal dekke med er:

Friske asparges innrullet i bacon og stekt i smør.

Store kyllingfiletbiter i den sausen som hører med i Meretes simsalabim.

Chillipølsestubber.

Forskjellige kryddersmør.

Godt nystekt brød.

Gjerne aioli hvis noen har god oppskrift.

Cherrytomater og sukkererter.

Forskjellige oster. Tenker meg jalapeno, pakrika og Cheddarost. Kom gjerne med flere forslag. Og så Kybos chillifeta :)

Saltbakte poteter. Noen som har oppskrift?

Potetsalat.

Kjøttboller. Tror jeg skal kjøpe ferdige og helle olje fra Kybosglasset over.

Scampi! Noen som vet hvordan man kan lage den gode sterke oljen disse pleier å ligge i på Tapasrestaurantene?

Kan det bli godt med rødløk og purre marinert i olje med limesaft i tro?

Her stopper fantasien og dere andre overtar med gode forslag håper jeg. Mangler vel helst litt kreative grønnsaker her kanskje?


#2

Lindabtn sa for siden:

Denne Falske "potetsalaten" kanskje?! Den er i vert fall nyyydelig til kjøtt
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=18017

Coctailpinner (de plast pinnene man får i drinker og sånn vettu :))med fetaost og oliven er jo en suksess som burde følge alle tapasbord!!!




#5

nalana sa for siden:

Takk for kjempegode tips. Er det flere som har ideer, så hiv dere med.

Fant ut at jeg har en balsamico-eddik med jordbærsmak. Den tror jeg jeg vil dynke sukkerertene med.



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.