nalana sa for siden:
Sånn rent virtuelt for inspirasjonens skjyld. Jeg skal lage tapaz til 2 familier i påsken. Den skal være litt barnevennlig uten for mange veldig spesielle smaker og ingredienser. Lurer også på om noen har en god oppskrift på Aioli?
Det jeg foreløpig vet jeg skal dekke med er:
Friske asparges innrullet i bacon og stekt i smør.
Store kyllingfiletbiter i den sausen som hører med i Meretes simsalabim.
Chillipølsestubber.
Forskjellige kryddersmør.
Godt nystekt brød.
Gjerne aioli hvis noen har god oppskrift.
Cherrytomater og sukkererter.
Forskjellige oster. Tenker meg jalapeno, pakrika og Cheddarost. Kom gjerne med flere forslag. Og så Kybos chillifeta :)
Saltbakte poteter. Noen som har oppskrift?
Potetsalat.
Kjøttboller. Tror jeg skal kjøpe ferdige og helle olje fra Kybosglasset over.
Scampi! Noen som vet hvordan man kan lage den gode sterke oljen disse pleier å ligge i på Tapasrestaurantene?
Kan det bli godt med rødløk og purre marinert i olje med limesaft i tro?
Her stopper fantasien og dere andre overtar med gode forslag håper jeg. Mangler vel helst litt kreative grønnsaker her kanskje?